Liverpool vs Tottenham.Foto: PAUL ELLIS
Jalgpall
4. veebruar 2018, 20:33

FOTOD | Näitlemine, iluväravad ja uskumatu draama: Liverpool ja Tottenham tegid emotsionaalse viigi (2)

Inglismaa jalgpalli meistriliigas tegid Liverpool ja Tottenham 2:2 viigi. Vigastusest taastuv Ragnar Klavan vaatas palju emotsioone tekitanud kohtumist kõrvalt.

Liverpool läks juhtima juba kolmandal minutil, täpne oli Mohamed Salah. Tõsiseks andmiseks läks viimasel 15 minutil. Esmalt lõi 80. minutil iluvärava Tottenhami keenialasest poolkaitsja Victor Wanyama, kes pani 30 meetri kauguselt teele sellise paugu, et Liverpooli väravavahil Loris Kariusel polnud palli tõrjumiseks mingit võimalust.

Wanyama värav:

85. minutil tõmbas Karius karistusalas maha Harry Kane'i, aga seejärel suutis sakslane Kane'i penalti tõrjuda. Liverpool sai ehmatusest kiirelt üle ja Salah'i soolovärav viis kodumeeskonna 90+1 minutil 2:1 ette.

Salah'i värav:

Sisuliselt järgmisel rünnakul nägi abikohtunik, et Virgil van Dijk takistas määrustevastaselt Tottenhami argentiinlast Erik Lamelat, kuigi rohkem oli tegu Lamela hea näitlejatööga. Seekord Kane enam penaltil ei eksinud.

Lamela kukkumine:

Liverpool on 51 punktiga endiselt kolmandal kohal, Tottenham on 49 punktiga viies. Kahe kange vahele mahub 50 punkti peal olev Londoni Chelsea, aga Chelsea'l on mäng varuks.