Boston Celticsi mängijad õnnitlevad Al Horfordi (nr 42).Foto: Bob DeChiara
Korvpall
4. veebruar 2018, 22:30

VIDEO | Lõpusekundi vise tõi Bostonile magusa võidu, Antetokounmpo sai vigastada

Korvpalliliigas NBA on täna peetud juba mitu põnevat kohtumist. Boston Celtics alistas Al Horfordi viimase sekundi viskest Portland Trail Blazersi 97:96, lõpu peale läks ka New York Knicksi ja Atlanta Hawksi matš.

Idakonverentsi liidrina jätkav Celtics pidi külla sõitnud Trail Blazersi vastu hakkama saama Kyrie Irvingu, Marcus Smarti ja Marcus Morriseta. Esimene poolaeg kaotati 38:54, aga lõpuminutid kulgesid punkt-punkti heitluses.

Seitse sekundit enne lõppu tabas Portlandi staar Damian Lillard korvi alt koos veaga ja viis Trail Blazersi 96:95 ette. Bostoni vasturünnakul jõudis pall Al Horfordi kätte, kes tabas tagasihüppelt viske ja tõi kodumeeskonnale magusa võidu. Horford oli 22 punktiga ka Celticsi resultatiivseim, Trail Blazersile tõi C.J. McCollum samuti 22 silma.

Lätlane Kristaps Porzingis ja New York Knicks alistusid kodusaalis Atlanta Hawksile 96:99. 50 sekundit enne lõppu juhtis Knicks veel nelja punktiga, aga Hawksile tõid võidu Mike Muscala ja Kent Bazemore'i korvid.

Porzingis tõi Knicksile 22 punkti, 8 lauapalli, 4 vaheltlõiget ja 5 blokki, Hawksi resultatiivseim oli Bazemore 19 silmaga.

Milwaukee Bucks alistas võõrsil Brooklyn Netsi 109:94, aga Milwaukee sai ka kaks halba uudist - hüppeliigest vigastas nii Bucksi liider Giannis Antetokounmpo kui ka varumängujuht Matthew Dellavedova. Neljandas lõppenud kohtumises oli Toronto Raptors kodus 101:86 parem Memphis Grizzliesest.

Vaata NBA tabeliseisu SIIT!