Boban Marjanovic (vasakul) veel Detroit Pistonsi särgis.Foto: Tim Fuller
Korvpall
6. veebruar 2018, 14:35

VIDEO | Serbia NBA-koljati debüüt uue meeskonna särgis kestis... 0,3 sekundit!

Kolmandat hooaega korvpalliliigas NBA mängiv 222 cm pikkune serblane Boban Marjanovic on ookeani taga saanud loodetud vähem mänguaega. Sobivaks näiteks on ööl vastu tänast peetud kohtumine Los Angeles Clippersi ja Dallas Mavericksi vahel, kus Marjanovic tegi Clippersi särgis debüüdi.

Clippersi peatreener Doc Rivers lülitas serblase mängu 0,7 sekundit enne lõppu, et takistada Mavericksi tagamängija Wesley Matthewsi audisisseviset. Marjanovic sai ülesandega hiilgavalt hakkama, sest Matthewsi sööt läks kõrgeks ja Yogi Ferrell astus palli püüdmisel auti. 

Pall läks Clippersile ja pärast videokorduse vaatamist leidsid kohtunikud, et tabloole tuleks panna 0,4 sekundit. Marjanovic kutsuti taas pingile ja seega jäi tema mänguajaks vaid 0,3 sekundit!

Clippers võitis matši 104:101, sealjuures lõpetati kohtumine 13:0 spurdiga. Võitjate resultatiivseim oli Danilo Gallinari 28 punktiga, Dallasele tõi Matthews 23 silma.

29aastane Marjanovic vahetati Clippersisse eelmisel nädalal. Suures tehingus liikus Los Angelesse ka Tobias Harris, Avery Bradley ja Detroiti 2018. aasta draft'i esimese ringi valikuõigus, Detroit Pistons sai vastutasuks Blake Griffini, Willie Reedi ja Brice Johnsoni.

Lisaks Clippersile ja Pistonsile ka San Antonio Spursis mänginud Marjanovic pole ühelgi hooajal saanud platsile keskmiselt enam kui 9,4 minutiks. Käesoleval hooajal on tsenter platsil käinud 20 kohtumises ja 8,6 minutiga on tema näitajad 5,9 punkti ja 2,9 lauapalli.