Šarunas Jasikevicius. Foto: Twitter
Korvpall
7. veebruar 2018, 19:06

Leedu meedia: Hispaania tippklubi tahab endale iga hinna eest Jasikeviciust

Endisel tippkorvpalluril Šarunas Jasikeviciusel on tänavu Kaunase Žalgirisega käimas suurepärane hooaeg, kui kindlalt sihitakse kohta Euroliiga play-off´is. Leedulase edu on viinud selleni, et teda ihaldavad oma peatreeneri pingile mitmed Euroopa tippklubid. 

Kõige rohkem on oma huvi üles näidanud Barcelona, kes soovis Jasikeviciust oma etteotsa juba sel sügisel. Siis otsustas ta aga endisele leivaisale (mängijana) ära ning otsustas jääda kodumaale. 

Leedu tuntuima korvpalliajakirjaniku Donatas Urbonas‏e sõnul on aga Barcelona Jasikeviciusele taas peale pannud. Sel korral ollakse valmis andma endast kõik, et ta enda ridadesse meelitada. 

"Šarunas Jasikevicius jääb tulevaks suveks Barcelona prioriteediks, vahet pole, kuidas tänavune hooaeg lõppeb. Tema väärtus võib turul kasvada 1 miljoni euroni. Tal on Žalgirisega leping 2019. aastani, aga sisaldab ka väljaostuklauslit. Kuid teda pole kindlasti lihtne välja osta," ütles Urbonas. 

Žalgiris hoiab 21. vooru järel Euroliiga 6. kohta, võidetud on 13 kohtumist. Barcelona saldo on 7-14 ning kaheksa parema hulka jõudmine pigem teoreetiline. 

Kehva hooaja tõttu andsid Barcelona klubijuhid sule sappa senisele peatreenerile Sito Alonsole. Ohjad võttis üle duubelmeeskonna juhendaja Alfred Julbe.