Jamar Smith palliga. Foto: eurocupbasketball.com
Korvpall
7. veebruar 2018, 21:50

VIDEO | Kalevlaste järgmine Ühisliiga vastane jõudis Euroopa tugevuselt teises sarjas veerandfinaali

Korvpalli EuroCupil on lõppemas vahegrupiturniir ning selguvad veerandfinalistid. Kaheksa parema hulka jõudis ka Kaasani Unics, kes esmaspäeval Tallinnasse tuleb. 

Unics alistas vahegrupiturniiri viimases kohtumises koduväljakul 88:78 Limoge´i. Venemaa tippklubi tegi sotid selgeks viimased veerandiga, mis võideti 23:13. Võitjate poolelt tõusis üleplatsimeheks Jamar Smith 16 punktiga. 

Juba vähem kui nädala pärast sõidab Unics külla Kalev/Cramole, kui esmaspäeval minnakse Saku suurhallis vastamisi Ühisliiga kohtumises. Hooaja esimeses omavahelises kohtumises Kaasanis, jäid kalevlased alla 78:104.

Euroopa tugevuselt teises sarjas, EuroCupil on juba koha veerandfinaalis taganud ka Krasnodari Lokomotiv Kuban, kes samuti Ühisliigas mängib. Sama tembuga sai hakkama ka Peterburi Zenit, kes alistas võõral väljakul Torino meeskonna.

Ühtlasi oli Zenit F-gurpis, Müncheni Bayerni järel teine. E-grupi kaks edasipääsejat olid Darüssafaka ja Gran Canaria, G-grupis Kuban ja Podgorica ning H-grupis Reggio Emilia ja Unics.