Liigume
10. veebruar 2018, 14:00

Kuidas hooldada NAHKA pärast lapse sündi ja imetamist?

Rasedus ja sellele järgnev imetamisperiood on aeg, kui kehas leiavad aset mitmed muutused. Rasedus on küll ilus aeg, kuid see tähendab lisakoormust kehale ning eriti mõjutavad rasedus ja imetamine meie nahka.

Väljend “iluuni” on enamat kui lihtsalt ütlus. Magades uuenevad naharakud ning vähene uni võib muuta meie välimust. Poja sünd mõjutas minu eluviisi ning seda tihti ka öötundide arvelt. Magamata ööd tingisid kurnatuse, mis omakorda väljendus näos - olen alati oma näonahaga väga rahul olnud, kuid raseduse ajal ning pärast lapse sündi tundsin, kuidas nahk imetamisega järjest enam oma tavapärast sära kaotas. Kuigi kasutasin erinevaid kreeme ja tegin näomaske, tundus nahk kuiv, tuhm ja kahvatu. Pöördusin pärast imetamise lõppu Christinas Clinicu poole. Teadsin, et tegemist on kvaliteetseid iluprotseduure pakkuva kliinikuga, kust saan kiirelt oma murele lahenduse. Kuna oleme aastaid koostööd teinud, usaldasin kliinikut täielikult ning läbisin protseduure läbiviiva kirurgi dr. Mari Laasma soovitusel uuendusliku Volite süstide protseduuri.

Dr. Mari Laasma selgitas, et JuvedermVolite on hüaluroonhappe süstide protseduur, mis on mõeldud naha niisutamiseks, toitmiseks ja noorendamiseks. Protseduur parandab naha üldist seisundit, kaitseb seda ümbritsevate kahjulike mõjude eest ning aktiveerib kollageeni ja elastiini tootmist. Kuna päevad mööduvad hetkel suuremas osas laste tempos ning oskan nüüd hoopis teistmoodi oma aega väärtustada, siis minu jaoks oli suureks eeliseks teadmine, et naha sügava niisutuse saavutan vaid ühe protseduuriga ning tulemus kestab vähemalt 9 kuud. Nii ei ole vajadust iga paari nädala tagant taas kliinikusse pöörduda. Protseduur kestis umbes 30 minutit, valu ma ei tundnud, sest hüaluroonhape viidi naha alla imepisikeste nõelatorgetega ning eelnevalt kandis arst näole tuimestava kreemi.

Pärast Volite protseduuri tegi Christinas Clinicu kirurg mulle mõnusa pooletunnise spetsiaalselt niisutava järelprotseduuri, mis moodustas nahale kaitsva kihi, stimuleerides naharakkude uuenemist. Protseduuri käigus asetati näole mask, mis võimaldab pidurdada nahas olevat hüaluroonhapet, kollageeni ja elastiini lõhustavaid ensüüme. Protseduur oli väga mõnus.

Olin valmis selleks, et protseduurijärgselt võib nahal olla sinikaid, kuid üllatusin, et näol ei olnud süstidest ühtegi jälge. Tänu järelprotseduurile oli nahk koheselt väga särav. Kuigi Volite’i lõplik toime pidi avalduma järk-järgult 3-4 nädala jooksul, nägin koheselt suurt erinevust naha jumes ja säras.

Mis puudutab nahka ja juukseid, siis nendega mulle eksperimenteerida ei meeldi. Soovisin nahale anda vaid parima kvaliteedi tagava hoolduse ning Volite protseduur tõesti tegi seda.

Planeerisin protseduuri enne suuremaid fotosessioone ning pildistamisel kiitis jumestaja, et minu nahk on väga heas korras. Seda oli väga hea kuulda, sest eelnevatel kordadel olid jumestajad minu kuiva nahka maininud.

Kuna lähenemas on 8. märts, naistele pühendatud päev, siis teen koostöös Christinas Clinicuga kõigile naistele kingituse – kasutades naistepäevani Volite protseduuri tasumisel märksõna Egle Eller-Nabi, on taastav sügavniisutav järelprotseduur teie jaoks täiesti TASUTA. 

Nipp! Kuna hüaluroonhape suudab siduda oma kaalust üle 1000 korra rohkem niiskust, siis maksimaalselt niisutava tulemuse saavutamiseks on soovitav protseduurijärgsetel esimestel päevadel rohkelt vett tarbida.

Loe Egle Eller-Nabi blogi https://eglenabi.wordpress.com/.