Kevin Pangos (rohelises) läbimurdel. Foto: Instagram @bczalgiriskaunas
Euroliiga
9. veebruar 2018, 22:02

VIDEO | Žalgirise jaks rauges poolteist minutit enne lõppu ja Himki sai väärtusliku võidu

Korvpalli Euroliiga 22. voorus pidas Kaunase Žalgiris tulise heitluse maha Moskva oblasti Himkiga, kuid pidi lõpuks tunnistama külaliste 84:74 paremust. Žalgiris alustas võimsalt ning võitis avaveerandi 26:15 ning veerandtunnise mängu järel oli neil koos juba 38 punkti. Ometi lasid leedulased Himki tagasi mängu ning poolajapausile mindi Žalgirise ühepunktilises eduseisus (44:43). Teisel poolajal tõestasid mõlemad meeskonnad, et väärivat teineteist ning kulgesid viimaste minutiteni punkt-punkti heitluses. Poolteist minutit enne mängu lõppu viis Aleksi Šved külalised kolmega ette ning kui järgmisel rünnakul Kevin Pangos Žalgirise poolt enam ei tabanud, oli nende rong sisuliselt läinud. Žalgirise järgmisel rünnakul tegi Vasilije Micic veel õnnetu jooksul ning nii ilutsesidki kodumeeskonna poolehoidjate kurvastuseks lõpusireeni kõlades tablool Himki 84:74 võidunumbrid. Võõrustajate eest viskas enim punkte Brandon Davies, kes tõi 15 punkti. Himki mäng



Euroliiga valitsev meister Istanbuli Fenerbahce alistas samal ajal koduväljakul kindlalt Bambergi 77:69. 
Željko Obradovici hoolealustest vedas rünnakutevankrit täna 26 punkti toonud ja 11 lauapalli noppinud Jan Vesely. Bambergi tulemuslikuim oli Dejan Musli 18 silmaga. 

Belgradi Crvena zvezda alistas samamoodi koduväljakul Milano Olimpia 100:89. Võitjate eest jõudis kahekohalise arvu punktideni kuus meest, parimatena tõid Mathias Lessort ja Stefan Jankovic 15 punktiga. Kaotajate parim oli 17 punkti toonud Mindaugas Kuzminskas.