Madridi Real - Olympiakos. Foto: Instagram @olympiacosbc
Euroliiga
9. veebruar 2018, 23:46

VIDEO | Olympiakos pääses Madridi Reali vastu üle noatera

Korvpalli Euroliigas pääsesid Olympiakose mehed Madridi Reali vastu üle noatera, alistades võõrustajad 80:79.Meeskonnad näitasid võrdsed mängu terve kohtumise vältel. Avaveerandi võitsid külalised 21:20 ning poolajaks oli Olympiakose edu juba 45:39. Kolmanda veerandaja lõpuks oli nende edu kahanenud vaid kolme punkti peale ning kui Real alustas viimast veerandaega 9:0 spurdiga olid kodumeeskonna poolehoidjad vägagi lootusrikkad. 

Ometi suusid külalised taas mängu tagasi tulla ning minna neli ja pool minutit enne lõppu isegi ühe punktiga juhtima. Pärast seda kulgeti lõpusireenini jällegi punkt-punkti heitluses ning lõpuks sai otsustavaks meie lõunanaabri Janis Strelnieksi vabavisked 15 sekundit enne lõppu. 

Kuigi viimase rünnaku õigus jäi Realile, ei suutnud Pablo Laso hoolealused selle aja jooksul viskele minna. Päris lõpusireeniga kohtumine siiski ei lõppenud, sest samaaegselt tegi Olympiakose mängumees vea, kuid kohtunikud veendusid videokorduse abil, et enne oli mänguaeg nulli tiksunud ning Olympiakos pääses ühepunktilise võiduga. 

Madridi tulemuslikuim oli 27 punkti visanud Luka Doncic, Olympiakose resultatiivseim oli 21 silma toonud Georgios Printezis.