Henri Drell palliga. Foto: Stickel - FCBB / Euroleague
Korvpall
10. veebruar 2018, 15:52

VÄGEV! Drell küttis kõrgetasemelisel noorteturniiril 40 punkti, sealhulgas ka võidukorvi (1)

Täna jätkus Saksamaal Münchenis Euroliiga korraldatav noorte korvpalliturniir, kus löövad kaasa ka Henri Drell ja Bambergi Brose. 

Kui eilses teises mängus jäi Bamberg alla Olympiacosesele, siis täna tehti vigade parandus, kui Müncheni Bayerni eakaaslastest saadi jagu 91:90. 

Ülisuur roll oli selles ka Drellil, kes viskas koguni 40 punkti, sealjuures 5 viimast. 37 sekundit enne kohtumise lõppu viis eestlase kolmene Bambergi kahega juhtima, kuid vastased tabasid omakorda kaugviske. 

Küll aga suutis Drell 13 sekundit enne lõpuvilet kahese tabada ning sellest piisas, et meeskond võidule aidata. Lõpetuseks lõikas ta ka veel palli vahelt, millega oli kohtumise saatus otsustatud. 

17aastane Drell tabas viskeid väljakule 23/17, sealjuures kolmesed 11/6 ning kahesed 12/9. Lisaks hankis ta 9 lauapalli ning andis 5 resultatiivset söötu. Lisaks veel 2 vaheltlõiget ja 3 pallikaotust. 

Drell on iga mänguga juurde pannud: avamängus Real Betisi vastu panustas ta 13, teises kohtumises Olympiacose vastu 19 silma. Bayerni vastu visatud 40 punkti annavad talle keskmiseks 24 silma.