Johannes Hösflot Kläbo.Foto: Reuters/Scanpix
Pyeongchang 2018
11. veebruar 2018, 05:04

Oma pakkumise teevad Marko Kilp, Raido Ränkel ja Algo Kärp

ÕL OLÜMPIAL | Mitu kulda võidab Norra imemees Kläbo? "Ei ole ilus nii öelda, aga loodan, et mitte viit" (1)

Kogu Norramaa on põnevil, mitu kuldmedalit tänavu ülieredalt esile kerkinud 21aastane murdmaasuusataja Johannes Hösflot Kläbo Pyeongchangist koju viib. Õhtuleht palus kolmel Eesti suusatajal seda ennustada.

Ääremärkus: praeguse info kohaselt on maksimumtulemus viis, sest 16. veebruaril toimuva 15 km eraldistardist vabatehnikasõidu jätab MK-sarja suveräänne üldliider vahele.

Seega ootavad teda ees 15 + 15 km suusavahetusega sõit (täna), klassikasprint (13. veebruar), teatesõit (18. veebruar), sprinditeade (21. veebruar) ja 50 km ühisstardist klassikasõit (24. veebruar).

Aga nüüd ennustuste juurde.

Marko Kilp: "Pakun kaks. Ei põhjenda, las seda teevad kommentaatorid mikrofoni taga.“

Raido Ränkel: "Arvan, et viit ei saa. Ta väsib enne ära. Arvan, et 50 km ei pea ta vastu. Võib-olla kolm kulda ja 50 jääb üldse ilma."

Algo Kärp: „Ei saa välistada, et viib viis. Ei ole ilus nii öelda, aga loodan, et mitte. Et jääb teistele ka. Kui ühel hooajal keegi valitseb, mõjub alale võib-olla positiivselt, aga mitu hooaega nii, siis hakkaks kindlasti alale negatiivselt mõjuma. Loodan, et kullad jagunevad pisut ühtlasemalt."