Liigume

Eesti mees: on mul seda D-vitamiini ikka vaja? (3)

LISA KOMMENTAAR

Katarina6. september 2021, 18:15
ma olen täna nii põnevil. Olen näinud kommentaare inimestelt, kes olid juba LAPO M-F-lt laenu saanud, nii et otsustasin taotluse esitada populaarsete soovituste põhjal ja alles mõni tund tagasi kinnitasin oma kontol kogusummat 10 500 eurot. See on tõesti suurepärane uudis ja soovitan kõigil, kes vajavad tõelist laenu, taotleda oma e -posti teel: [email protected] Whatsapp +447883183014
RK27. veebruar 2018, 10:47
Käisin perearsti juures. Soovisin lasta mõõta enda D-vitamiini. Arst ütles et pole mõtet mõõta, et nagunii on vaja võtta. Selles oli tal õigus. Aga kui palju võtta, ütles, et 100UI. Selles osas on jälle vale. Vaja teada saada D vitamiini näit ja vastavalt sellele D vitam võtma hakata. Lasin siis ise oma raha eest mõõta apteegis näpu otsast. Ja näit oli 30. Hakkasin võtma kapsleid päevas 4000UI. 4 kuu pärast lasin mõõta D vitam veeniverest, siis näit oli 76. Samas ka kolesterool langes 7,8 pealt 6,8 peale. D vitam ja kolesterool pidid olema omavahel seotud. Kui D vitam pole, siis tekib kolesterooli rohkem, et d vitam toota.
D vitam hakkasin võtma nüüd 10000UI. Varsti ilmselt mõõdan uuesti ja siis vastavalt sellele korrigeerin d vitam koguse, kuigi kuskilt lugesin, et täiskasvanud inimene peaks võtma 8000UI-d päevas.
Lisaks hakkasin ka tavalist vett rohkem jooma, st enne praktiliselt üldse ei joonud. Vererõhk tundub, et on rohkem normaalsuse poole peal ja põlve liigesed valutasid enne rohkem.
Lisaks joon nüüd 4 soola ja himaalaja soola vett, et saada organismi mineraale. Sellega ma olen algusjärgus.
Q27. veebruar 2018, 09:45
Umbes iga kümne aasta tagant tuleb välja uus "ime ravim", mis peaks kõik terveks ja õnnelikuks tegema ja loomulikult pea kõigil inimestel on sellest puudus. D- vitamiin klassifitseerub samamoodi sinna. Ühe vitamiini forsseeritud tarbimine alandab teiste mõju. Eriti kui see on veel sünteetiline. Ma ei väida, et D-vitamiini lisamine talvekuudel tasakaalustatud toitumisse oleks vale kuid vaadata tuleks esmakorras, et saaksime seda looduslikest allikatest ja kui lisandina, siis kogused olgu ikka mõistlikud...