Jürgen Klopp.Foto: MATTHEW CHILDS
Jalgpall
13. veebruar 2018, 21:40

Liverpooli peatreenerile esitati tähtsa Meistrite liiga lahingu eel jälle kummalisi küsimusi

Jalgpalli Meistrite liigas on järg jõudnud kaheksandikfinaalideni. Homme on võistlustules Liverpool, kes külastab Portot. Kohtumise eelsel pressikonverentsil said sõna peatreener Jürgen Klopp ja ründaja Roberto Firmino. 

Klopp on küll osav suhtleja, kuid temagi karjääris on ette tulnud ajakirjanike küsimusi, mis teda häirivad või segadusse ajavad. Näiteks toimus üks kummalisemaid pressikonverentse mullu septembris, kui Meistrite liigas külastati Moskva Spartakit. 

"Kas sa mõnda oma meeskonna mängijat ka armastad?" oli Venemaa ajakirjanike üks mitmest uskumatust küsimusest, mille kohta Kloppilt päriti. Ka tänane kohtumine Portugali meediaga pakkus erinevaid veidraid momente. 

Näiteks küsiti tema käest: "Kas ühe mänguga on võimalik edasipääs kindlustada?" Klopp vastas retooriliselt: "Kas Meistrite liigas juhtub seda tõesti tihti?!" 

Ajakirjanikud jätkasid: "Kas Liverpool suudab 2018. aastal teha sama, mis 2005 (toona võideti Meistrite liiga)?" Kui enne võttis Klopp asja huumoriga, siis nüüd ta veidi vihastas: "See on täiesti seosetu küsimus. Mul pole aimugi. Loomulikult kui jõuame finaali, üritame seal võita," ütles ta. 

Porto ja Liverpool lähevad Portugalis homme õhtul vastamisi kell 21.45. Korduskohtumine peetakse 6. märtsil Inglismaal.