Doping

Jelena Välbe teab: Sotši vilepuhuja Grigori Rodtšenkov on topeltagent (11)

LISA KOMMENTAAR

Kanadast14. veebruar 2018, 12:12
tõi venelastele ,,kommi" ja siis andis nad ise üles.
Jelena on Magadanist pärit s.t. vangivalvuri tütar14. veebruar 2018, 12:59
Tema teab mida tuleb dopingu kontrollijatega teha...
eh14. veebruar 2018, 10:41
asi pole ju poliitikas, vaid riiklikus dopingusüsteemis! Olgu kuitahes mitmekordne agent, see pole antud juhtumi puhul üldse oluline! Kui Jelena alles sai Välbeks, oli ta vahva väike nääps, keda suusatamises naljalt keegi ei suutnud võita - temperamentne ja kena (seda ka peale esimese poja sündi). Nüüd on tal mitu last ilmale toodud ja nooruse spotlikkusest ei ole välimuses enam midagi alles jäänud. Ja kunagisest elurõõmust saanud kah hoopis kibestumine. Tõepoolest ei pruugi kõik Venemaa tippsportlased olla selle dopingusaagaga seotud, ilmselt nii ongi (ja nii mõnedki ju saavad ka võistelda), kuid selline tohutus mastaabis pettus ja sportlaste tervise rikkumine vaid saavutuse nimel peab olema üheselt hukkamõistetav.
14. veebruar 2018, 10:14
kas see tädi ei saa ka muud moodi kui ainult kaagutada!!!
agent14. veebruar 2018, 10:11
See on päris tõhus ja lollikindel meetod - kõik mis endal untsu läheb, saab ilma pikema tõestamise vaevate panna USA süüks! Absoluutselt kõik. Halb ilm - usa kliimarelv, ebaõnn börsil - jälle usa käsilaste kättemaks, naine jättis maha - ikka usa filmid ja elustiil süüdi, kõva pohmakas- no mis muu kui usa luure on viina ära solkinud, et venelasi mürgitada. Töötab!
Jelena vormistas Urmase Vene koondise suuskade määrijaks..14. veebruar 2018, 09:18
Kas ka agenturnaja rabota? Kuna teda ennast kui dopingute varjajat ei lubatud ametlikult olümpiale,siis eile seletas TV-s,et olevat kohal turistina ja suusatajatega kohtub salaja "javotšnaja kvartiras". O tempora o mores!
14. veebruar 2018, 09:17
No aitab nüüd küll sellest halamisest,olümpiale ei pääsenud te sellepärast,et riiklikul tasemel dopingut panite/ panete. Kui poleks midagi koputada siis poleks ka koputajaid.
vlj14. veebruar 2018, 09:11
"Vilepuhuja"-asjaga mitte kursis olevad inimesed arvavad, et jutt käib spordikohtunikust...
Vilet puhuvad kohtunikud, karjapoisid ja vilepilli mängijad!
Võetakse inglise keelest 1:1-le tõlked üle, mis eesti keelde üldse ei sobi.Meil ju piisav sõnavara selliste tegude kirjeldamiseks: koputaja, pealekaebaja, ülesandja, kitse panema jne.
14. veebruar 2018, 08:57
aga see kaunitar ju meie Urmase kallim,ei tea kas ikka veel sebivad
vanaema14. veebruar 2018, 09:29
Nad töötavad koos Venemaa suusakoondises. Urmas koos teiste eestlastega on suuskade määrija. Lena ütles, et nad maailma parimad suusamäärijad ja tahab nendega pikendada kontrakt.
Täpsustus14. veebruar 2018, 09:51
Urmas on ametlikukt Vene suusakoondises aga Jelena pole.Talle pole lubatud isegi Olümpiakülla siseneda..