Pyeongchang 2018

ÕL OLÜMPIAL | Kristjan Ilves: kindlasti olen võimeline koha mõttes paremaks (5)

LISA KOMMENTAAR

ära ennast 14. veebruar 2018, 18:59
põhja kõrveta. Ei ole vaja seada suuremaid eesmärke, kui võimeid jätkub. ikka tasapisi, siis ei tule vigastusi ja tagasilööke. Järgmisel olümpial peaksid maksimumi suutma teha.
maali14. veebruar 2018, 15:46
Tubli noormees ! Tubli keskmikuna suutis jõuda võistlejaterea esimesse poolde, mis peakski Eesti sportlaste eesmärgiks olema. Kui ikka talimängudel põhjamaa (küll pisut tinglikult) esindajana võistlejaterea teise poolde jääd ja võtad mõõtu nendega, kes lapsepõlves lumest vaid raamatutes lugenud, siis on ikka nadi küll.
edu!14. veebruar 2018, 14:44
Igatahes tubli! Sportlane, kes püüab paneb kaasa elama!
pöidlahoidja14. veebruar 2018, 13:38
Tubli! Hea "tuule" korral oleksid võinud saada paar-kolm kohta kõrgemale, aga antud koht ka rahuldav või pigem hea. Hea on see, et treeningud on olnud õigel ajal õiges kohas. Hea, et haigus pole tabanud. Head on veel paljugi: noorus ja aega treenida ja veel paremaid kohti saada. Ole positiivne ja edu Sulle.
Tõnu Anton14. veebruar 2018, 13:06
Tubli, Kristjan! Hea tulemus ja veel parem, et mees püsib reaalsuse pinnal ja teab oma kohta partnerite hulgas. Mis puutub meie spordireporteritesse, siis siin on olukord kehv. Enne olümpiat , kus Kristjan sai viimastel võistlustel kohad päris tipus, siis köeti ootused põhjendamatult kõrgeks ja nüüd oleks nagu koht teise kümne keskel mingi pettumus. Nii see ju ei ole, sest viimastest võistlustest ei võtnud osa lausa kümmekond maailma tipptasemel kahevõistlejat.
Kristjani 16. koht täna ongi, nagu Kristjan isegi ütles, tema tänane keskmine tulemus. Paar-kolm kohta siia või sinnapoole sõltub nii tuuleoludest hüppemomendil, taktika valikust sõidul kui ka suusa ettevalmistuse õnnestumisest ja veel paljudest teist asjadest. Tippspordid pisiasju ju polegi.
Suure mäe võistlusel on Kristjanilt samuti loota kohta teise kümne algusest kuni teise kümne keskele. Koht esikümnesse eeldab aga nii hüppe kui sõidu väga head õnnestumist ja ka /või konkurentide kehvemaid tulemusi.
Tubli, Kristjan! Oled meie parim mees olümpial ja seda ei ole sugugi vähe. Nii noore mehe kohta saab edaspidi minna ainult paremaks. Edu ja püsivust töös, looduslikud anded on olemas!