Rimo Hunt. Foto: Tiina Kõrtsini
Jalgpall
15. veebruar 2018, 13:13

AMETLIK! Rimo Hunt jätkab karjääri Nõmme Kaljus (1)

Jaanuari teises pooles Nõmme Kalju treeningutega liitunud ning välisklubi otsingul olnud Rimo Hunt otsustas siiski kodumaale jääda, sõlmides Kaljuga lepingu pikkusega 1+1 aastat. 

”Kaljus on positiivne ja väge meeldiv õhkkond, mis loob head eeldused parimateks tulemusteks,” kommenteeris Hunt liitumist Kaljuga. ”Uueks hooajaks on meil vaid üks kindel siht – see on meistritiitel,” lisas Hunt.

Nõmme Kalju abitreener Sergei Terehhov: “Rimo võimetes ei kahtle keegi, ta on liider, kes aitab meeskonda oma eesmärkide elluviimisel nii väljakul kui ka riietusruumis. Kalju eest on ta kontrollmängudes palju väravaid löönud ja pole kahtlust, et ta teeb seda ka algaval hooajal.”

32-aastasel Eesti ründajal on 136 Premium liiga kohtumisega kirja saadud 60 väravat ning 34 assisti. Kodumaal on Hunt mänginud peamiselt FC Levadia ridades (aastatel 2012-2013 ning 2016-2017), aastatel 2014-2015 pallis ta Kasahstani kõrgliigas FC Kaisaris. Lisaks on Hunt esindanud seitsmel korral Eesti koondist ning on olnud ka ühel korral resultatiivne.

Nõmme Kaljus hakkab Rimo Hunt kandma särginumbrit #33. 

Nõmme Kalju alustab Premium liiga hooaega juba tuleval nädalavahetusel, 25. veebruaril, kui nõmmekatele sõidab külla sel hooajal kõrgliiga seltskonnaga liitunud FC Kuressaare.