Sten-Timmu Sokk.Foto: Martin Ahven
Korvpall
15. veebruar 2018, 22:33

Sten-Timmu Sokk: me ei saanud mängu kontrolli alla, vastased tundsid end mugavalt

BC Kalev/Cramo võitles sugugi mitte kõige parema päeva kiuste korvpalli Ühisliigas nagu jaksas, kuid üks vastaste mees - 49 punkti visanud Stevan Jelovac - oli teiselt planeedilt ning vedas Nižni Novgorodi lisaajal 103:97 võiduni. Sten-Timmu Sokk tõdes, et mäng ei käinud Kalevi pilli järgi.

"Nad lõid meid esimesel poolajal rütmist välja. Teise veerandi lõpus saime kontrolli enda kätte, kuid kolmandal andsime hea tunde jälle käest ära. Me pidanuks mängu algusest peale paremini enda kontrolli all hoidma," nentis peaaegu eksimatult tabanud ning teisel poolajal lühikese ajaga 13 punkti visanud Sokk.

"Ühe mehe visked selle mängu ära tegid. Ta sai palju ka kergemaid korve, aga pani ära ka palju raskemaid viskeid, kaheksalt meetrilt üle käe. Võtsime küll järele, kuid vastased tundsid end lõpuni mugavalt."

Peatreener Donaldas Kairys arutas pärast mängu saalis mõnda aega midagi Branko Mirkoviciga - serblasest tagamees näis olevat juhendajast rohkemgi pettunud. "Rääkisime, mida saanuks mängus teisiti teha. Jelovaci vastu ja üldse," lausus Kairys.

"Jah, see oli minu Tallinnas oleku perioodi kõige valusam kaotus. Vahel satuvad vastu mängijad, kes viskavad sel päeval kõik ära. Nižni on hea meeskond, mei aga alustasime mängu liiga pehmelt. Hiljem näitasime iseloomu, tulime mängu tagasi ja võitlesime lõpuni.

Kui peale Jelovaci veel midagi välja tuua, siis vabavisked - nende taha võis võit jääda," märkis juhendaja. Kalevi 27 vabaviskest tabas 16 (sh Isaiah Briscoe 13/6), vastaste 34st aga 29 (sh Jelovac 17/15).