Pyeongchang 2018

Asjatundja arvamus | Ranek Koni Anna Lotta Jõgeva võistlustest: kogu olümpia hindeks oleks tugev neli (5)

LISA KOMMENTAAR

määrdemees17. veebruar 2018, 17:52
ausaltöeldes ei ole sellel artiklik mitte mingisugust väärtust... seda just sellepärast, et see on tehtud Raneki sõnade põhjal - tean teda klouni väiksest saati, sisutühi inimene... eestilt polnudki ei sellel ega paralleelaladel midagi loota
tohmu16. veebruar 2018, 19:43
"Võistlustel polekski mõtet kui kohale lähevad kõik, kes teevad ühtlaselt esimese koha aja."
Aga tegelikult nii ju peakski olema, et võistluste tase oleks ühtlane. OMil ja MMil on ühtlaselt tugevamad võistlejad kui Eesti meistrivõistlustel. Selleks, et meie omad üksteisega sekund-sekundis võistelda saavad, ei pea olümpiale minema.
ohmu16. veebruar 2018, 20:03
OL'i ja MM'i vahe ongi see, et OM'ile kutsutakse võimalikult paljude riikide esindajaid maailmast, antakse võimalusi ka nendele riikidele, kelle sportlased MM'il näiteks areenile ei pääse. Noored saavad kogemusi ja motivatsiooni, nii mõnigi neist jõuab ka hiljem tippu. Kui teha kvalifitseerumise reeglid sarnaseks OM'il ja MM'il, siis tekib situatsioon, kus iga nelja aasta tagant on OM ja MM (olenevalt spordialast kas siis pea igal aastal või yle aasta), ja mis on nende kahe suurvõistluse vahe? Mitte mingit vahet. Pierre de Coubertin keerab ennas hauas ringi ja Eesti netikommentaatorid saavad rahulduse lõpuks.
maali16. veebruar 2018, 17:38
neljakümne kaheksas 76 üritaja seas ? selleks poleks vaja riiki esindama minna, et võistlejaterivi teise poole jäämist kordaminekuna eksponeerida. mingi enesekriitika võiks ikka olla. kui ise ei suuda oma ettevalmistuse taset hinnata siis treener võiks seda ju suuta.
to maali16. veebruar 2018, 19:23
Selline kommentaar näitab, et maali on meil kõva enesekriitikaga inimene. Erinevate riikide tase on erinev. Võistlustel polekski mõtet kui kohale lähevad kõik, kes teevad ühtlaselt esimese koha aja. Kui Eestile anti võimalus, siis pandi ka selle ala parim välja. Maali võiks teisi taliolümpia alasid ka kommenteerida. Seal seis sama. Eestis paraku ei ole meil hetkel kõvemaid tegijaid. Need kõik seal ongi oma ala kõvemad Eestis. Ja 48 koht 76-st on 18-aastasele debütandile väga hea tulemus.