Galeriid

GALERII | Kraftwerk andis Saku suurhallis futuristliku 3D-kontserdi (1)

LISA KOMMENTAAR

TY18. veebruar 2018, 11:59
Kontsert oli väga võimas ja kes vähegi on Kraftwerki loominguga kursis, sai võimsa elamuse. Elamuse said ka need, kes võibolla Kraftweri loomingut väga ei teadnud, kuid tulid tõesti shõud nautima.
Tõrvatilgaks (ja mitte väikeseks) meepotis olid aga teatud grupp "uusrikastest" sisutühje egoiste, kes tuli kontsertile vaid selleks, et pärast uhkustada "ma olin ka seal" ja keda ei huvitanud ei muusika ega kontsert vaid ainud eneseimetlus.
Kes terve konterti aja välguga selfisid tegid, valju häälega telefonis rääkisid, et kus nad on ja kui vinge see on, kes terve kontserti aja istkohatede vahel edasi tagasi käisid (mistõttu teised pidid jälle püsti tõusma, et neid läbi lasta) , et endale järgmine õlu või rumm koolaga tuua ja teiste kontsertivaatamist häirisid.
Saku Suurhalli lavaesine saali keskosas oli kontserti lõppedes tühje õlletopse ja muud taarat täis nagu prügimägi ja see on väga suures osas Saku Suurhalli enda bläkk. Kui konntsert algab ning saaliuksed kinni pannakse, peaks lõppema ka "baaride - puhvetite" töö ja kontsertisaali topside ja söökide - krõpsudega ei lubata !!! Enne kontserti algust oli tund aega aega oma õlut või rummi libistada, aga kui kontsert algab, siis sellist edasi-tagasi tuiamist ei saaa tolereerida. See segab neid, kes tõesti tulid kontsertile