Pyeongchang 2018

„Alguses oli ikka väga masendav.“

ÕL OLÜMPIAL | KAHJU! Anette Veerpalul jääbki olümpiadebüüt tegemata (10)

LISA KOMMENTAAR

Kati18. veebruar 2018, 14:20
Olen ise teinud tipptasemel sporti ja tean, et mina oleks iga hinna eest Olümpial startinud. Anette teeb ju seal trenni nendel viimastel päevadel igal juhul ja seega saab ta vabalt selle 30 km läbi suusatada. Keegi ei oota, et ta tuleks esikohale. Tema tervis küll ei halvene, kui ta 30km läbi suusatab. Ta on liiga tossike, kui ta ei võistle. Anette ei ole muidugi süüdi, kui ta ei võistle, sest tema eest otsustavd teised, et kas ta võib võistelda või ei või. See on tema jaoks ainukordne võimalus võistelda Olümpial. Mitte mingit garantiid ei ole, et ta üldse 4 aasta pärast veel suusatab või Olümpiale pääseb. Tal pole mingit luumurdu, et suusatada ei saaks. Vaadake näiteks Suurbritannia sportlast, kes sai skeletonis Olümpiavõidu. Lizzie Yarnold'l oli raskusi hingamisega ja ta oli nädala haige ning tal oli rinnas infektsioon, kuid ta läks ja võistles ja temast sai kahekordne Olümpiavõitja. (ingl k. struggled to breath because of a chest infection) Elagu Eesti!
Kati20. veebruar 2018, 18:19
Postimees juba kirjutas, et Anette lendas koju tagasi. Mis ma oskan kosta. Ju siis Anette ei ole ikka õige sportlane, kes igatseb Olümpial võistelda ja sellised ei peakski Olümpiale pääsema. Teisest küljest oli see võibolla Mardna otsus, kes Anette koju saatis. Mulle, kui endisele sportlasele on see arusaamatu, et kui sportlane on küll haige, aga juba Olümpial kohal, aga siis saadetakse siiski koju. Ma ei hakka rohkem teiste maade näiteid tooma, kus sportlased stardivad iga hinna eest ka vigastatuna, et ikka Olümpial võistelda isegi siis, kui nad on juba eelmisel Olümpial võistelnud. Huvitav oleks kuulda Anette enda ausat avaldust, et kas ta ise oleks tahtnud võistelda, aga näiteks arst või muu ametnik keelas ära.
kk18. veebruar 2018, 11:16
Alar118. veebruar 2018, 09:46
Starti ei lähe aga koju ka ei tule.
Suvepäike18. veebruar 2018, 10:34
Ja,ja,hakkab sealt üksi koju tulema,suusad kaenlas.Miks inimesed on nii õelad?Haigust ei saa ette planeerida ja ette tellida.Tavainimene võtaks kohe haiguslehe,mida peab tippsportlane tundma,läbi elama?Minge ja tehke,pingutage elu eest,kellelgi pole õigust hinnanguid anda.
hea Kati18. veebruar 2018, 09:39
Elus juhtub kõike. Ka haigestumine on sageli juhus. Mina näiteks usun, et see tüdruk ei läinud olümpiale puhkama ja kosuma. Ja usun ka seda , et tervena oleks ta meile , telerist vaatajatele, andnud võib olla rohkem kui enamus meie startinutest.
Kogu meie meeskonna saamatus ,viib alla ka üksikvõistleja võimekuse .
Neid presidendist, peaministrist ja riigikogulastest lõbusõitjaid ei kritiseeri ju keegi.
Juss18. veebruar 2018, 09:23
Näib et kogu eesti suusatiimil on rohud võtmata ja seemned söömata. Või tekkis hoopis hirm et sutsakas sai liiga kange. Dopinguspetsid panid meeleheites topeltannuse.
Nôus18. veebruar 2018, 11:05
Ja kui eelpoolmainitu on tehtud, siis puhub tuuleiilike pikali😀
Kati18. veebruar 2018, 09:22
Julgen arvamust avaldada, et Anette peaks startima ja kasvõi viimasena lõpetama, sest siis Eesti rahvas austaks teda. See oleks täielik allaandmine, kui ta starti ei lähe üldse ja ka katkestamine ei oleks õigustus. Ikka tasapisi lõpuni. Ka Jane jooksis oma viimasel Olümpial kehva aja, aga ta vähemalt ei katkestanud ja jooksis lõpuni. Praegu on alles 18. veebruar ja 25. veebruariks on Anette'l piisavalt jõudu, et ikkagi lõpuni suusatada.
Mina Katile18. veebruar 2018, 10:23
Kõige peamine on tervis ja sellega ei tohi katsetusi teha.