Oskars Melbardis ja Janis Strenga on lätlaste medalilootused. Foto: EDGAR SU
Spordivaria
19. veebruar 2018, 22:39

NII SEE JUHTUS | Sport 19.02: eestlastel oli Pyeongchangis puhkepäev, lätlaste õnn lõpuks pöördus (7)

Pyeongchangi talimängudel on täna veidi rahulikum päev, kui välja jagatakse vaid kolm medalikomplekti. Samuti pole täna võistlustules ainsatki eestlast. See aga ei tähenda, et igav oleks, sest esimest medalit jahivad lätlased. Kas see ka õnnestub, saab selgeks pärastlõunal, kui meeste kahebobide parimad selguvad. Lisaks mahub päeva veel palju põnevat. Head kaasaelamist! 
22:39
KORVPALL

21:50
JALGPALL

20:51

19:20
KORVPALL

19:18
JALGPALL

18:37
OLÜMPIA

17:50
OLÜMPIA

17:20
OLÜMPIA

16:34
OLÜMPIA

15:59
OLÜMPIA

15:24

Meeste suusahüpetes jäävad esimese vooru järel medalitele võitlema Norra, Saksamaa, Poola, Austria, Sloveenia, Jaapan, Olümpiasportlased Venemaalt ja Soome.

14:43

Algas ka meeste suusahüpete meeskonnavõistlus!

13:25
OLÜMPIA

12:22
JALGPALL

2018. aasta Superkarika võitja selgub reedel, 23. veebruaril EJLi jalgpallihallis, kus vastamisi lähevad FC Flora ja FCI Levadia.

Algselt Sportland Arenale planeeritud hooaja avamäng toimub ilmaennustusest lähtuvalt EJLi jalgpallihallis, mis avatakse publikule reedel kell 18.30, avavile kõlab kell 19.30. Pääsmed hinnaga 3 eurot on eelmüügis Piletilevis, tasuta sissepääs 2012. aastal ja hiljem sündinutele. Juba Piletilevist ostetud piletid kehtivad. 

Eesti Supekarikavõitja selgub 23. korda. Möödunud aastal jäi FC Flora Superkarikafinaalis 0:5 alla FCI Tallinnale, kuid suutis seejärel näidata Premium liigas suurepärast mängu ja võita Eesti meistritiitli. Kui FCI Tallinn pidi meistrivõistlustel leppima neljanda kohaga, siis Lasnamäe võistkond triumfeeris Evald Tipneri nimelistel Eesti karikavõistlustel. Hooaja lõppedes ühinesid FCI Tallinn ja Premium liigas 2. kohaga lõpetanud FC Levadia, uuel hooajal pallitakse meistrivõistlustel FCI Levadia nime all.

12:03
F1

11:16
TENNIS

11:06
CURLING

Eesti curlingu segapaar Turmann/Lill edestas curlinguturniiril Tallinn Masters Mixed Doubles maailmameistreid Šveitsist, kuid pidi finaalmängus tunnistama Tšehhi võistkonna paremust.

Eesti curlingupaaril Marie Turmann/Harri Lill tuli finaalmängus tunnistada Tšehhi võistkonna Zuzana Hajkova/Tomas Paul paremust tulemusega 7:2. See jäigi turniiril Eesti võistkonna ainukeseks kaotuseks. Tšehhi, kes jäi vahetult Eesti ees olümpiamängudelt välja, näitas kogu turniiri jooksul väga tugevat mängu. Antud distsipliinis ka maailmameistriteks tulnud Šveitsi Michelle Gribi/Reto Gribi kohtusid pronksimängus valitsevate Šotimaa meistrite Jayne Stirling/Frazer Kingan. Mäng lõppes Šveitsi kasuks tulemusega 10:8.

Tallinnas toimunud maailmakarika etapp Tallinn Masters Mixed Doubles kuulub ISS World Curling Tour võistluste sarja ning kuna võistlusel on võimalik teenida maailma edetabeli punkte, tõi see Tallinnasse võistlema nii varasemad maailmameistrid kui ka mitme riigi parimad segapaari võistkonnad.

Eesti curlingumängija Harri Lill: “Meil Mariega on kindlasti hea meel, et Eestis toimub hooaja jooksul kaks väga kõrgetasemelist segapaaride MK etappi. MK etapid annavad nii meile kui kõikidele teistele Eesti paaridele võimaluse ennast proovile panna väga tugevate vastastega. Turniir oli meile ühtlasi heaks ettevalmistuseks sel nädalal algavateks Eesti meistrivõistlusteks. Meie peamine eesmärk on pääseda Eestit esindama aprillis Rootsis toimuvaks MM’iks.”

Eesti curlingupaar Turmann/Lill hoiab praegu maailma MK-etappide edetabelis 11. kohta ning tänu nende edule asub Eesti riigina edetabelis 8. kohal. Eesti paarist on edetabelis eespool vaid olümpial osalevad riigid.

Kokku võistles Tallinnas 15 võistkonda 10 erinevast Euroopa riigist. Riikidest osalesid lisaks Eestile ka Läti, Poola, Tšehhi, Ungari, Soome, Šotimaa, Šveits, Leedu ja Luksemburg. Eestist osales kuus võistkonda.

10:39
OLÜMPIA

10:05
OLÜMPIA

09:57
KORVPALL

Loe rohkem