Video: Jörgen Norkroos
ÕL TV | Õhtuleht
24. veebruar 2018, 16:18

Bravuuritar Anu lööb laineid Tartus, andekas Sten rokib Tallinnas

HAKKAME SÄTTIMA: veeda vabariigi sünnipäev Õhtulehe otsesaatega! (35)

Mis oleks mõnusam, kui nautida Eesti 100. sünnipäeva mugavalt koduseinte vahel lähedaste inimeste seltsis ning lasta meelelahutajatel seltskonnaüritused endale koju tuua? Selleks tööks on parimad Õhtulehe saatejuhid Anu Saagim ja Sten Kohlmann, kes toovad sulle koju kätte nii Tartus toimuva presidendi vastuvõtu kui ka särtsakad intervjuud Õhtulehe toimetuse stuudiost. 
Foto: facebook.com/Ohtuleht

Otsestuudio stardib 24. veebuaril kell 18.25. Kell 18.30 näitame teile täismahus president Kersti Kaljulaidi kõnet. Seejärel ootab Sten Kohlmann Tallinna stuudiosse sõnakat saatekülalist Pavo Raudseppa, kellel on kõnest kindlasti oma arvamus. Eetrisse jõuavad ka meie lugejate arvamused.

Pärast seda kutsub Anu Saagim teid endaga tuurile Tartusse ERM-i, kus ta teeb juttu säravamate presidendi vastuvõtu külalistega ning tutvustab, mida maitsvat neile privileegritutele süüa pakutakse. Külalisi muide on president Kersti Kaljulaid ERM-i kutsunud ligi 1500!

Anu Saagim ja Sten Kohlman Foto: Stanislav Moshkov

President Kaljulaidi vastuvõtult teeme otselülitusi õhtu jooksul veel mitmeid kordi.

Lisaks on Tallinna stuudiosse oodata nõid Alisat ja moeekspert Marco Tasast! Vaheklippidena näitame videoid eestlaste protestisõidust Lätti ning palju muud põnevat.

Ole meiega!