Foto: PantherMedia/Scanpix
Mitmesugust
20. veebruar 2018, 09:58

PAHKLUUDEST KINNI JA KIIKUMA: beebi jäi vanemate tõttu jalgadest ilma (4)

Inglismaal väärkohtles paarike oma last nii julmalt, et imikul tuli jalad amputeerida.

Pisike Tony Smith oleks äärepealt surnud, kui tema vanemad otsustasid teda pahkluudest hoituna kiigutada, kirjutab Metro.

Jody Simpson (24) ja Anthony Smith (46) on süüdi selles, et nende laps peab oma elu veetma ilma jalgadeta, sest nende tõttu tuli lapse jalad pärast taolist kiigutamist amputeerida.

Lisaks tuli kõigest 41päeva vanal imikul võidelda veremürgituse ja infektsioonidega, sest tema luud olid kaheksast kohast murtud. Kõik see jubedus leidis aset aastal 2014.

Nüüdseks on avaldatud ka fotod ühetoalisest korterist, kus beebi vanematega elas. Õigem oleks öelda, et fotod kodust, kus maimukest jubedal viisil väärkoheldi.

Must riided, prügikotid - kindlasti mitte keskkond, kus peaks väike beebi kasvama. Kohtuistungil selgus, et lapsevanemad isegi ei kiirustanud imiku arsti juurde viimisega, sest nad pidasid olulisemaks oodata torumeest boilerit parandama. Ja nad ootasid suisa üheksa tundi, mille jooksul laps piinles.

Kui laps lõpuks arstide hoole alla jõudis, siis oli ta juba väga tõsiselt haige. Imiku silmad oli suletud, alajäsemad paistes ja kõvad. Lapse elu suudeti intesiivis küll päästa, kuid jalad tuli amputeerida. Seda kõike vanemate süü tõttu...

Mõlemad vanemad mõisteti kümneks aastaks vangi. Mõlemal vanemal oli ka varasemast mitu karistust ja süüdimõistmist.

Beebi leidis omale uue ja armastava kodu.