Lionel Messi väravat tähistamas. Foto: ANDREW BOYERS
Jalgpall
20. veebruar 2018, 23:36

VIDEO | Messi sai Chelsea vastu punni maha, Müller püsib endiselt Bayerni talismanina

Jalgpalli Meistrite liigas löödi täna kahe mängu peale seitse väravat. Müncheni Bayern oli 5:0 tulemusega üle Besiktasest, Londoni Chelsea ja FC Barcelona tegid Inglismaal võitlusliku 1:1 viigi. Besiktase jaoks, keda enne kohtumist niigi paari autsaideriks peeti, sai vastasseis Bayerniga sisuliselt õuduste alguse, kui võõrsil mängu 16. minutil saatis mängu peakohtunik punase kaardiga väljakult minema nende keskkaitsja Domagoj Vida. Kuigi esialgu suutis Türgi klubi Bayerni turmtuld kannatada, murti kohtumise tabalukk mängu 43. minutil, kui täpne oli Thomas Müller. Teisel poolajal jätkas Bayern hävitustööd ning täpsed olid Kingsley Coman (53.), Müller (66.) ja Robert Lewandowski (79. ja 88.). Ühtlasi jätkas kahe tabamuse autor Müller talismanlikku seeriat. Nimelt pole Bayern viimases 62 kohtumises, kus sakslane väravavõrku sahistanud, kaotajana platsil lahkunud (vastavalt 59 võitu ja 3 viiki). 



Teises kohtumises Londoni Chelsea ja FC Barcelona omavahel võitjat selgitada ei suutnud, kuid Kataloonia meeskond saab Pürenee poolsaarele naasta väärtusliku võõrsil väravaga. 

Kohtumisele pigem kaitsva suunitlusega läinud Chelsea istus esimesed 25 minutit rahulikul kaitses ning lasi külalistel ligi 75%list pallivaldamist nautida. Ometi sündisid avapoolaja ärevamad momendid just Barcelona värava all, kui Willian kahel korral posti tabas. 

Sama mees avas ka kohtumise väravatearve, kui tema püssikuul 62. minutil Marc-Andre ter Stegeni seljataha lendas. Viigi seadis kuraditosin minutit hiljem jalule ei keegi muu kui Lionel Messi, kes oma üheksandas kohtumises Chelsea vastu (pärast 730. minutit ja 30 pealelöögi üritust!) viimaks isikliku väravatearve avas.