KülmFoto: Aldo Luud
Ilm
21. veebruar 2018, 16:03

ILMAPROGNOOS: paiguti tuleb kuni 25 külmakraadi (5)

Pärastlõunal on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel kuivad või soolaniisked. Põhja-Eestis sajab kohati kerget lund, kuid valdavalt on ilm selge. Kraadiklaasi näit langeb kohati 25 pügalani alla nulli.

Prognoosi kohaselt püsib õhtul ja öösel vähese pilvisusega ning olulise sajuta ilm. Vaid rannikul võib kerget lund tulla. Õhutemperatuur langeb öösel -15..-20°C-ni, kohati madalamalegi. Õhtul ja öösel tekib mitmel pool udu.

Neljapäeva öösel on oodata vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilma. Kohati tekib udu ja härmatis. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Külma tuleb 16-22, paiguti kuni 25 kraadi. Rannikul tuleb külma 7-13 kraadi.

Neljapäeva päeval on tulemas vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund, tõenäosus on suurem rannikul. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Külma tuleb 5-10 kraadi.

Meeldetuletuseks sõidukijuhtidele liiklemisel talvistes teeoludes:

  • Katsu vältida ootamatuid peatusi maantee ääres. Kui peatumine on vajalik, siis leia selleks koht, kus on tagatud piisav nähtavus ning peatunud auto ei takista ega ohusta teiste sõidukite möödumist.

Liiklejatelt ootame infot teeolude kohta telefonil 1510.

Lisainfot teeolude kohta vaata http://www.tarktee.ee. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil http://m.tarktee.ee.