Toiduuudised

VIDEOÕPETUS | 24. veebruariks: kuidas teha rahvusvärvides kokteili? (5)

LISA KOMMENTAAR

eestlane23. veebruar 2018, 13:55
Mulle ei meeldi, kui meie pühasid lipuvärve kasutatakse toiduainetes!! Labastamine.
Muutma Eesti lipuvärvi23. veebruar 2018, 12:59
Eesti lipu värvikombinatsioonil ei ole hea aura! Tal see sinine toob ka vaikset negatiivset ja tuimsust. Värv kiirgab oma enda valgust nii dimensiooni kui ka verbaalset aurat ning sise avtiklüsmust. Selline värv on pigem õnnetus ja just kui paksu mulla kihi all kus me liigutada ei saa! Must ja valge kooslus on tagurpidi maailm. Valge on külm ja must on soe, kui sinna veel sinine mis on rahustav kuid tuimsust tekitav.
mis teil viga23. veebruar 2018, 11:37
järgmiseks värvime süldi jne.
Keemik23. veebruar 2018, 10:44
Kas Teil häbi ei ole mida räägite ja teete. Hiljem on ikka arstid ja riik süüdi. Õhtuleht kas teil häbi ei ole millist rämpsu avaldate ning enamus teil seal harimatud.
Öpetu, S.23. veebruar 2018, 09:40
kahjuks on pea kõik tugevad toiduvärvid tervisele kahjulikud. Kokteili värvideks sobivad ainult looduslikud, tavaliselt marjadest või puuviljadest saadavad ained.