Foto: Robin Roots
Nädala TOP
22. veebruar 2018, 18:29

Top | Hümnivanglasse (25)

EKRE soovitud hümniseaduse järgi võiks kõigepealt kinni panna ühe selle autori Martin Helme enda, kelle tervituskaardil on valesti kirjutatud nii hümni pealkiri kui autori nimi ning seletuskirjas on ka vabariigi aastapäevaks märgitud vale kuupäev. Või loeb EKRE õigeks vaid enda varianti ning karistada saavad kõik selle vastu eksijad?

Lipud masti

Sinimustvalget heisata või ise vaadata lehvivaid lippe on kindlasti iseäranis tähendusrikas neil, kes veel vene aega mäletavad, mil trikoloori juhuslikki kombinatsioon tõi kaasa töökohakaotuse, trellid või muud sanktsioonid. Kas EV200 saabub sama lipuga või teeb vahepeal multikulti oma töö?

Ampsuke riigipirukat?

Uue erakonna loomiseks saladuskatte all käivad ettevalmistused annavad kinnitust Eesti vabariigi jätkuvast elujõust. Lehmakauplemine loob mõttelise silla sõjaeelse aja ja praeguse Eesti vahele ning võib vaid heameelt tunda, et meil jätkub rammusat riigipirukat, mida ka uute tulijate vahel jagada.

Proosit, Mikser!

Sotsid tembeldaks kõik need, kes riigi sajanda juubeli puhul julgevad Lätti sõita, muidugi rahvavaenlasteks. Punase erakonna seisukohad kõlavad minevikuhõnguliselt, kui vaid üks erakond teadis, mis on tõde ning kuidas rahvas õigesti elama peab. Kas oleme sealmaal, et kes ei ole sotside aktsiisipoliitika poolt, on Eesti riigi vastu?

Kreenis aurahad

Kes oleks võinud arvata, et EV100 tuleb kreenis ja ajaloogrimassidega, kui kõrgeimad aurahad antakse ekskommunistidele, kellest üks ei mäletavatki komparteisse astumist ning et Eesti riigi aurahade järele tuleb sõita venekeelsesse Narva. Miks mitte Kuressaarde või Kohtla-järvele?