Eesti Vabariigi 100. juubel
24. veebruar 2018, 23:15

ÕL VIDEO | Reet Linna tuli vastuvõtule lapselapsega: ta on hea sõber ja kaaslane, kellega käia ka reisimas (19)

„Kaspar on mul selline hea sõber ja kaaslane, kellega käia kontsertidel ja vael ka välismaal reisimas. Lahe poiss, kellega mulle meeldib koos olla,“ ütleb saatejuht Reet Linna, kes oli vastuvõtule kaasa võtnud oma lapselapse Kaspari.

Kaspar ütleb, et see, et vanaema ta vastuvõtule kutsus, polnudki tema jaoks nii suur uudis. „Oleme juba päris mitu aastat suvel reisimas käinud ja see oli loogiline jätk.“ Kõige toredamaks ühiseks reisiks peab Reet Londonis käiku. „Ta on väga hea reisikaaslane, kelle peale võib alati loota ja olla kindel, et midagi sassi ei lähe,“ kiidab Reet.

Püüdsime Reeda ja Kaspari kinni hetkel, kui nad ootasid kätlemisjärjekorras, mis oli endiselt väga pikk. Reet oli peokingad isegi näpu otsa võtnud. „Midagi ei juhtunud, jalad on lihtsalt väsinud. Seisan külma põranda peal ja puhkan jalgu,“ selgitas ta.

Kontsert oli Kaspari ja Reeda sõnul tore. „Me polnud õnneks massi keskel, teises saali otsas oli väga hea olla. Vaatasime ekraanilt, mis toimub ja mis puutub elavasse muusikasse, siis see on väga hea,“ ütleb Reet. „Kontsert oli väga teistsugune, mulle meeldis. Minu jaoks oleks võinud natuke rohkem elava kontserdi osa olla,“ kommenteerib Kaspar.