Kristian Kullamäe.Foto: Tiina Kõrtsini
Korvpall
25. veebruar 2018, 19:09

Vinge debüüdi teinud Kristian Kullamäe: ma ei kartnud midagi

Eesti korvpallikoondis võttis Saku suurhallis 2019. aasta MM-valikturniiri raames vastu Iisraeli ja alistas vastased koguni 78:62. Täiskasvanute koondise debüüdi tegi 18aastane Kristjan Kullamäe, kes viskas kaheksa minutiga kaheksa punkti.

Seega, igati õnnestunud esimene mäng? "Jah, võib rahule jääda. Olin mängus sees ja kohe tuli paar õnnestumist ka. Siis oli juba hea platsil olla. Olen Saksamaa kõrgliigast kogemusi saanud ja kokkuvõttes on tase suht sama. Ma ei kartnud midagi," rääkis Saksamaa Bundesligas Gotha Oettinger Rocketsis mängiv Kullamäe.

"Ma olin esimest korda koondise laagris. Selle kolme päevaga proovisin kohaneda nii kiiresti kui võimalik. Suvel saan ehk teistega paremini tuttavaks, sest suurema osa palluritega pole ma varem koos mänginud," lisas ta.

Kullamäe sõnul sai ta koondisekaaslastelt rohkelt positiivset emotsiooni. "Näiteks Timmu (Sten Sokk - toim.) innustas küll ja ütles, et pane-pane. Peatreener (Tiit Sokk) ütles enne kohtumist, et pane vaim valmis, võib-olla saad minuteid. Nüüd sõidan Gothasse tagasi ja tahan ennast tagasi rotatsiooni mängida," ütles 192 cm pikkune tagamees.