Paulius Valinskas (66) läbimurdel. Foto: Twitter @bczalgiris
Korvpall
1. märts 2018, 23:40

VIDEO | Žalgiris ja CSKA võtsid kindlalt oma, Himkile valus kaotus

Korvpalli Euroliigas sai täna jätku Kaunase Žalgirise muinasjutuhooaeg. Leedulased alistasid koduseinte toel FC Barcelona 90:74.Kuigi juba avaveerandil oli Žalgirise meeste jalgades pisut värskem samm, jättis soovida nende visketäpsus, mistõttu mindi esimesele mõttepausile kodumeeskonna 19:15 eduseisus.Mida aeg edasi, seda kindlamaks Šarunas Jasikeviciuse hoolealuste mäng muutus ning kui poolajaks oli nende edu 10punktiline siis viimase veerandaja alguseks juhtis Žalgiris juba 20 punktiga. Viimasel veerandajal vabakäigul pallinud leedulased võtsid lõpuks vajaliku 90:74 võidu. Võitjate resultatiivseim oli täna 21 punkti toonud Axel Toupane, Kevin Pangos lisas omalt poolt 18 silma. Barcelona tulemuslikuim oli Pierre Oriola 18 punktiga, vanameister Juan Carlos Navarro arvele jäi 8 punkti. 


Moskva CSKA oli samal ajal võõral väljakul 93:73 parem Tel Avivi Maccabist. Võitjate eest särasid Nando De Colo ja Cory Higgins, kes viskasid vastavalt 19 ja 16 punkti. Maccabi parim oli Norris Cole 13 silmaga. 

Moskva oblasti Himki pidi samal ajal võõral väljakul vastu võtma valusa 87:77 kaotuse Baskonialt. Võitjate parim oli Rodrigue Beaubois 16 punktiga, kaotajate eest säras traditsiooniliselt Aleksi Šved 23 silmaga. 

Õhtu kahes ülejäänud kohtumises alistas Valencia 86:70 Bambergi ning Milano oli 77:64 üle IStanbuli Anadolu Efesist.