Gonzalo Higuain väravat tähistamas. Foto: GLYN KIRK / AFP / SCANPIX
Meistrite liiga
7. märts 2018, 23:37

VIDEO | Neli õnnetut minutit hävitasid Tottenhami Meistrite liiga unistuse, City sörkis veerandfinaali

Jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaalides pakkusid meile tõelise põnevuslahingu Tottenham Hotspur ja Torino Juventus. Itaaliast 2:2 viigitulemusega, kuid ka kahe võõrsil väravaga naasnud Tottenham oli avapoolajal selgelt domineerivam osapool ning nende visadus tasus end ära 39. minutil, kui täpne oli Heung-Min Son. Ka teise poolaja alguses oli aktiivsem Tottenham, kuniks Massimiliano Allegri 60. minutil kahe vahetusega mängu pöörde tõi. Neli minutit pärast vangerdusi viigistas Gonzalo Higuain mänguseisu, enne kui Paolo Dybala 67. minutil Juventuse omakorda 2:1 juhtima viis. Kuigi pärast šokiväravaid asusid Tottenhami pallurid taas maruliselt Gianluigi Buffoni väravat ohustama, ei õnnestunud neil 115. Meistrite liiga kohtumist pidanud puurilukku alles jäänud aja jooksul üle mängida. 


Manchester City, kellel oli avamängust 4:0 edu all, kaotas hoolimata Gabriel Jesuse kiirest avaväravast koduväljakul Baselile 1:2. Šveitsi klubi tabamuste eest hoolitsesid Mohamed Elyounoussi (17') ja Michael Lang (71'). 

Iluveast hoolimata edenes City 5:2 üldseisuga veerandfinaali. Lisaks tõusis Inglismaa meeskond tänase mänguga ka 100 värava klubisse. Jesuse tabamus oli City meeskonna sajas värav Meistrite liigas.