Serena Williamsi naeratus pärast Zarina Diyase alistamist. Foto: USA TODAY Sports / Scanpix
Tennis
9. märts 2018, 08:29

Emaks saanud Serena Williams naasis võidukalt (5)

Mullu emaks saanud tenniseäss Serena Williams naasis rohkem kui aastase võistluspausi järel võistlusväljakule ja tegi seda edukalt: ta alistas Indian Wellsi turniiri avaringis Kasahstani esindaja Zarina Diyase 7:5, 6:3.

Eelmise aasta alguses võitis Williams Austraalia lahtised meistrivõistlused ja teatas veidi hiljem rasedusest. Septembris sündis tütar Olympia. Algselt lootis Serena naasta väljakule taas Austraalias, kuid raske sünnitus ja beebi terviseprobleemid lükkasid stardi edasi.

Teises ringis kohtub Williams 29. asetusega hollandlanna Kiki Bertensiga. Muuseas, õed Williamsid (Venus on 8. asetusega ja kohtub rumeenlanna Sorana Cirsteaga) võivad juba kolmandas ringis omavahel kokku minna!

Anett Kontaveit sai teise ringi vastaseks valgevenelanna Aliaksandra Sasnovitši, kes alistas poolatari Magda Linette 5:7, 7:6, 7:6. Kontaveit ja Sasnovitš kohtusid juba aasta alguses Brisbane'is, siis jäi kolmes setis peale valgevenelanna. Näiteks mullu Bielis võitis omavahelise samuti tasavägise mängu aga eestlanna.

Kaia Kanepi läheb teatavasti järgmisena vastamisi ameeriklanna Coco Vandeweghega.