Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
9. märts 2018, 14:06

Jalgpalli MMi puhul avatakse Venemaal üle seitsme aasta taas kainestusmaja

Venemaa valmistub vähem kui saja päeva pärast algavaks jalgpalli MMiks tõsiselt, Kaliningradis avatakse suurturniiri ajaks taas kainestusmaja!

Portaali ria.ru teatel luuakse kainestusmaja ühe linna haigla juurde ning see on ette nähtud tugevasse joobesse sattunud fännide tarvis. Nõnda teatas oblasti tervishoiuminister Aleksandra Kravtšenko.

"Oleme võtnud vastu otsuse avada linna keskses kliinilises polikliinikus eraldi osakond, kus võtame vastu neid, kes on tugevas joobes ja vajavad meditsiinilist abi. Ning neid, kes on joobes ega vaja meditsiiniabi, võtame kainestusmajas külalislahkelt vastu ja laseme hiljem vabaks," selgitas minister.

Ta lisas, et end agressiivselt ülal pidavatel joobes patsientidel pole mõistetavalt mõtet meditsiiniorganisatsiooni tülitada.

Venemaal suleti kainestusmajad 2011. aastal ministeeriumireformi käigus. Nende avamisest MMi ajal on olnud juttu ka Peterburis, kuid seaalsete võimude teatel seda ei tehta.

Kaliningradis peetakse neli MMi alagrupimängu: Horvaatia - Nigeeria (16. juunil), Serbia - Šveits (22. juunil), Hispaania - Maroko (25. juunil) ja Inglismaa - Belgia (28. juunil).

Uudisnupu lõpetuseks ka sobiv muusikaline vahepala!