Ante Tomici poolt mahakandmisele saadetud korvilaud. Foto: Twitter @Eurohoopsnet
Korvpall
10. märts 2018, 10:39

VIDEO | Žalgirise alistanud Fenerbahce kindlustas play-off koha, Barcelonas purustati korvilaud

Korvpalli Euroliigas võtsid eile suured hiiud oma, võitjatena lahkusid platsilt nii Moskva CSKA, Fenerbahce kui ka Olympiakos.Moskva CSKA oli õhtu esimeses mängus kindlalt 101:76 üle Malaga Unicajast. Võitjate eest säras Nando De Colo 23 punktiga (kolmesed 6st 5), kaotajate parim oli Nemanja Nedovic 15 silmaga.


Valusa kaotuse pidi vastu võtma Kaunase Žalgiris, kes vandus kodusaalis 78:85 alla play-off koha kindlustanud Fenerbahcele. Türgi meeskond tabas mängus sealjuures kõik 25 vabaviset, nende resultatiivseim oli Luigi Datome 16 punktiga. Žalgirise rünnakuvankrit vedasid Paulius Jankunas 15 ning Kevin Pangos 14 punktiga. 



Olympiakos oli koduseinte toel 87:79 parem Bamberist. Kreeklaste tulemuslikuim oli vanamesiter Vassilis Spanoulis 17 punktiga, Jamel McLean, Georgios Printezis ja Nikola Milutinov lisasid kõik 16 silma. Üleplatsimeheks tõusis aga Bamberi ääremängija Dorell Wright 23 silmaga. 



Õhtu viimases mängus purustas FC Barcelona koduväljakul Crvena zvezda 88:54. Pau Ribase arvele jäi 18, Petteri Koponeni ja korvilaua purustanud Ante Tomici kontosse 16 punkti. Belgradi meeskonna parim oli Taylor Rochestie 13 silmaga. 

Euroliiga tabel: