Jamie Carragher.Foto: Carl Recine
Jalgpall
12. märts 2018, 17:16

VIDEO | Sülitamisskandaali sattunud endine Liverpooli kaitselegend sai väärt töökohalt kinga

Teenekas keskkaitsja ja praegu jalgpallieksperdina töötav Jamie Carragher sattus skandaali, kui tema süljepahvakas tabas 14aastast tüdrukut otse näkku. Nüüd on Carragher oma töökohal Sky Sportsist taandatud. 

Kahetsusväärne juhtum toimus pärast laupäevast jalgpallimatši, mil Manchester United alistas Liverpooli. Autoroolis olnud Unitedi fänn märkas Carragheri, keris aknad alla ning hakkas endist Liverpooli keskkaitsjat mõnitama. Ekspalluri närv ei pidanud vastu ning ta saatis süljeklimbi teele. Kahjuks tabas see autos viibinud 14aastast tüdrukut, kes puhkes nutma. Videot juhtunust saab vaadata siit! 

Hiljem Carragher vabandas nii ohvriks jäänud tüdruku kui ka tema isa ees. Ta lisas, et katus sõitis lihtsalt ära. Küll aga avaldas endine kaitsja imestust, et pereisa nõnda käitus, veel enam, kui autos oli tema tütar. 

Kui asjaosalised andsid Carragherile andeks, siis tagajärgedeta mees ikkagi pääsenud. Nimelt vallandati ta Sky Sportsist, kus ta töötas jalgpallieksperdina. Varasemalt oli ta juba kinga saanud ka Viasatist, kus ta kommenteeris Meistrite liiga kohtumisi.