WRC

Ogier ja M-Sport kaebasid karistuse edasi: uurisin veel enne katset, kuidas tohib šikaani läbida (4)

LISA KOMMENTAAR

tekila ale13. märts 2018, 18:56
nendele plastkastidele oleks võinud fordi reklaami ja m-spordi bossi pildid peale kleepida,huvitav kas siis ka nii otse laamendades kihutanud läbi või parem okastraadi rullid sõidurada suunama ja siis nende vahel oma osavat meisterlikkust näidanud
Tex13. märts 2018, 00:36
Huvitav jah. Et kui sõidan sikaani sirgeks ja takistused kahte lehte laiali siis on kõik OK?! Täiskiirusel läbi. Ja ainult üks mees toimetas sedavõrd nahaalselt?! Ning jätkub ülbust sekundeid lugeda?!
Muide. Pakun välja, et Ogier ei palunud neid plokke veega üle kasta vaid neisse vesi sisse lasta. Sel juhul oleks tegu olnud tõsisema takistusega.
Eelmisel aastal hiilgas - tookord siis betoonplokkide "purustamisega" - Neuville. Huvitav, et tal pähe mõtet ei tekkinud - plokid olid teel ees.
Ehk oleks võinud ka Mehhikos betoonplokke kasutada. Oleks ebaoluline vaidlus praegu olemata.
veekaheksa12. märts 2018, 20:43
Enamus tegijatest suutsid mahtuda sealt läbi, aga MÕNI mees arvab, et on nii mees, et tal lubatakse buldooserit panna ja tuimalt eirata rajal olevaid shikaane. Mis 'võrdsest kohtlemisest' me siin räägime? Mind selgelt ajab pöördesse kui on mingi kontingent, kes arvab, et ta kuidagi ikka on erilisem ja parem kui kõik ülejäänud ja peale karistust ikka veel appelleerib. Krt - nagu jalgpall juba!
irw12. märts 2018, 22:35
no ikka on ju ... viimasel 5 aastal temast kõvemat meest pole olnud ja monte carlo rally ja mehhiko rally otsustas mõlemad ühe katsega ära. nii, et ongi siiani eri , shikaan ei puhu pilli.