Spordivaria

Jaan Ehlvest võitleb pärast 12 aasta pikkust pausi taas sinimustvalge eest (7)

LISA KOMMENTAAR

senini uSA lipu all14. märts 2018, 09:36
sellel internetimale võistlusel esindab Eesti Hobusied ( või ratsusid kui soovite ) ka Venemaa suurmeister Šipov ., USA suurmeister Alex Onichuk, Aserbaidzaadi suurmeister Gadir Gusseinov, Iisraeli suurmeister Borutsovski jne. See ei ole maa esindamine, see on nagu rahvusvaheline team, kus mängivad paljud erinevate maade maletajad. Ehlvest ise mängib senini USA lipu all.
njah13. märts 2018, 15:23
Tuletaks meelde, et Ehlvest ei olnud mitte maailma viies number, vaid neljas. 1980-ndate lõpus peeti maailma parimate maletajate vahel turniiride seeria, kokku kuus turniiri ja iga maletaja pidi osalema neljal. Lõpuks loeti punktid kokku. Kui kuus turniiri mängitud sai, oli esimene Kasparov, teine Karpov. 3.-4. koha jagamine oli Ehlvesti ja venelase Valeri Salovi vahel. Väga keerulise koefitsentide süsteemi järgi sai lõpuks 3. koha Salov. Lõpptulemus sõltus veel Anatoli Karpovi ja Ulf Anderssoni mängu tulemusest.
ettur13. märts 2018, 09:52
Võistkonna nime Estonian Horses võiks asendada nimega Estonian Stallions. Oleks kõlavam.
Jaaniga mängisin viimati "püssirohus", võitja teenis pitsi. 13. märts 2018, 09:36
Jaan võitles-mängis vahel lausa inimvõimete piiril. Ühel pool oli mõistusenüristaja ja Jaan, vastas keegi rahamees, kes samuti piduriga organismis. Olid ajad.
Kati13. märts 2018, 09:21
Kas natuke ülepingutatud ei ole see jutt Eesti esindamisest sinimustvalge lipu all? Tegemist on ühe internetikeskkonna poolt korraldatud turniiriga. See ei ole ametlik võistlus.
doora kaks13. märts 2018, 08:54
eestlased peaksid välja mõtlema uue malendi mis on võimsam ja vastupidavam vastasele.
Ja siis peaks eesti maletajad turniiril selle malendi tagataskust kõikide hämmastuseks lauale panema ja võitma!
ei saa kog aeg samasuguste kiviaegse tehnikaga mängida, isegi venelased arendavad tanke, lennukeid jne miks me ei võiks näiteks malevigureid arendada mis teistest tugevamad ja moosamad oleksid?
Edu 13. märts 2018, 08:32