Šarunas Jasikevicius.Foto: facebook.com/jasikevicius.saras
Korvpall
12. märts 2018, 21:18

Žalgirise loots Jasikevicius on marus: ma ei suuda mängijad koduliigaks motiveerida, neist on saanud superstaarid (1)

Šarunas Jasikevicius on Kaunase Žalgirise meeskonna eesotsas tegemas hiilgavat tööd ning korvpalli Euroliigas ollakse kõrges mängus. Küll aga ei ole taevas pilvitu, sest koduse Leedu liiga jaoks ei jagu motivatsiooni. 

Täna läks Žalgiris koduses sarjas vastamisi Nevežisega ning kõik paistis esiti kontrolli all olevat. Kaunase tippklubi võitis avaveerandi 22:6 ja pääses juhtima koguni 31:6. Küll aga ei suudetud samas taktis jätkata ning paar minutit enne kohtumise lõppu sulas vahe vaid kahele. Kuigi suurüllatust ei sündinud, oli peatreener Jasikevicius matši järel vihane. 

"Ma ei suuda oma mängijaid enam Leedu liiga jaoks motiveerida," vahendas ajakirjanik Donatas Urbonas Jasikeviciuse sõnu. "Nendest on saanud suured superstaarid ja see ongi meie suurim probleem." 

Žalgiris on koduliigas kaotanud 22 mängust 3, millega hoitakse liidrikohta. Tänane vastane Nevežis on 5 võiduga eelviimasel real. 

Euroliigas on Žalgirise saldo 15 võitu ja 10 kaotust, millega hoitakse viis vooru enne põhiturniiri lõppu viiendat kohta. Play-off´i koht on sisuliselt kindlustatud, kuid oluliseks saab veerandfinaali asetus.