Elfyn Evans (vasakul) ja Daniel Barritt.Foto: GEOFF CADDICK
WRC
13. märts 2018, 19:32

Tänaku konkurendi kaardilugeja pääses pärast hirmsat avariid halvimast

Autoralli MM-sarjas võistlev M-Spordi meeskond sai hea uudise, sest Elfyn Evansi kaardilugeja Dan Barrit saab hoolimata Mehhiko rallil üle elatud peapõrutusest suure tõenäosusega aprilli alguses peetaval Korsika rallil osaleda.

Evans katkestas Mehhikos juba reedesel võistluspäeval. Evansi ja Barriti Ford Fiesta rullus 4. katsel üle katuse, aga auto sai imekombel nii vähe vigastada, et ekipaaž sõitis katse lõpuni. Pärastlõunasel hoolduspausil teatas aga M-Sport, et Barritt viidi uuringuteks haiglasse.

Video Evansi avariist:

"Oleme väga ettevaatlikud ja meie prioriteet on Korsika ralli," ütles M-Spordi boss Malcolm Wilson väljaandele Autosport. "Vaatame, kuidas ta ennast järgmisel nädalal tunneb ja siis vaatame, kas ta suudab Korsika-eelse testi kaasa teha või mitte," lisas ta.

Evansi sõnul oli tegu tema karjääri ühe suurema avariiga. "Läksin liiga enesekindlaks, koostasime legendi samuti liiga optimistlikult. Oleksin pidanud kiirust maha võtma. Üks käik vähem ja ilmselt oleksin suutnud asja ära päästa," lausus praegu Toyotas sõitva Ott Tänaku endine tiimikaaslane.