Neymar.Foto: STEPHANE MAHE
Jalgpall
15. märts 2018, 12:29

Korralik äpardus! Ratastoolis Neymar võrdles end surnud Stephen Hawkingiga

Jalavigastusest taastuv Brasiilia jalgpallikoondise ja Pariisi Saint-Germaini ründaja Neymar postitas sotsiaalmeediasse pildi, kus "avaldab austust" eile surnud füüsikule Stephen Hawkingile.

"Igast situatsoonist tuleb välja võtta parim ja säilitada alalti positiivne meel," kirjutas Neymar ja lisas postituse lõppu Stephen Hawkingi nime.

Kriitikud juhtisid tähelepanu, et ratastoolis istuv Neymar sai hakkama eriti kohatu võrdlusega. Nimelt aheldas närvisüsteemihaigus ALS ta aastakümneteks ratastooli. Neymar peaks uuesti trennikõlbulik olema juba aprillis-mais.

"Siin on Neymar, kelle pöialuu on valus ja hüppeliiges nihestatud. Ta võrdleb ennast hea meelega Stephen Hawkingiga, kes oli halvatud," kirjutas briti vutiajakirjanik Nooruddean Choudry irooniliselt Twitteris.

"Neymar jagab üldiselt sotsiaalmeedias matsu, aga seekord läks pisut mööda. Ta suutis oma enesekesksuses Hawkingi surma läbi enda defineerida. Ta ei mõelnud midagi halba, aga neid olukordi ei saa võrrelda," lisas Sports Illustatedi ajakirjanik Grant Wahl.