Peep Pahv (paremal) koos korvpallitreener Andres Sõbraga.Foto: MATI HIIS
Korvpall
15. märts 2018, 15:03

Peep Pahv raadiosaates: korvpalliülekandeid võiks Delfis vähem olla. „Tegemist oli uitmõttega.“ (2)

Käesoleva nädala raadiosaates „Mehed ei nuta“ käis Delfi ja Eesti Päevalehe sporditoimetuse juhataja Peep Pahv välja mõtte, et Delfi võiks korvpalli vähem näidata. Mees kinnitas, et kossufännid ei pea öeldust paanikasse sattuma.

„Tegemist oli puhta minu uitmõttega. Loomulikult tean, et Delfil on mitu hooaega kestev leping Eesti Korvpalliliiduga ja täidame lepingut,“ selgitas Pahv Õhtulehele.

„Teema sai alguse kommentaatoritega seonduvast. Kõigi mängude tarvis ei jätku professionaalsel tasemel kommentaatoreid ning ülekannete tase seetõttu kannatab. Olen ka ise istunud mikrofoni taha, kuigi see tegevus pole kindlasti minu tugevaim külg. Kindlasti jätkame samal moel, ainult pildi näitamine ilma kommentaarideta on välistatud. See on rohkem ERRi pärusmaa, kes näitab eestlase medalivõite tummfilmina.“

Pahv soovitas siiski korvpallifännidel arvutist mängu vaatamise asemel eelistada spordisaali minekut: "Saalis olles saab tõelisema elamuse. Mängijatel on samuti rohke publiku ees mõnusam mängida."