Jürgen Klopp.Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix
Meistrite liiga
16. märts 2018, 14:08

Jürgen Klopp Liverpooli loosist: kohtume meeskonnaga, keda tunneme kõige paremini

Liverpooli jalgpallimeeskond kohtub loosi tahtel Meistrite liiga veerandfinaalis Inglismaa liiga konkurendi Manchester Cityga.

Veerandfinaalide esimesed kohtumised peetakse 3.-4. aprillil, kordusmatšid 10.-11. aprillil. Liverpool peab esimese mängu kodus, teise võõrsil. Sel hooajal on Liverpooli ja Manchester City saldo viigis. Septembris oli City koduväljakul Liverpoolist üle koguni 5:0, jaanuaris võttis Liverpool Anfieldil 4:3 revanši.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ei osanud hinnata, kui hea või halva loosiõnne Liverpool sai.

"Vahet pole, kes meile vastu oleks tulnud - igal juhul olnuks tegu tugeva tiimiga. Anname endast igal juhul kõik. Usun, et Manchester City ei arvanud enne loosimist, et Liverpool on neile kõige sobivam vastane. Hea on see, et kohtume meeskonnaga, keda tunneme kõige paremini. Inglismaa jaoks pole see võib-olla ideaalne variant, sest ainult üks meeskond saab poolfinaali," rääkis ta Liverpooli kodulehele antud usutluses.

"Mängime esimese matši kodus. Meie jaoks pole erilist vahet, kas pidada esimene mäng kodus või võõrsil. See ei tohiks lõpptulemust mõjutada. Olen 100 protsenti kindel, et kodumängust tuleb eriline õhtu. Ja fännide jaoks pole Manchester kaugel, et kordusmänguks sinna sõita," lisas Klopp.

Manchester City on koduliigas olnud sel hooajal selgelt parim meeskond. Neil on kaheksa vooru enne lõppu koos 81 punkti, edu teisel kohal oleva Manchester Unitedi ees on 16 ja neljandal positsioonil oleva Liverpooli ees 21 silma.