Rauno Nurger tänases lahingus. Foto: DONALD MIRALLE
Korvpall
16. märts 2018, 21:47

GALERII | Nurgeri ja Wichita State´i Märtsihullus lõppes juba avaringis šokeeriva kaotusega

USA üliõpilaskorvpalliliiga finaalturniir ehk Märtsihullus lõppes Rauno Nurgeri koduklubi Wichita State´i jaoks kiiresti, avaringis jäädi 75:81 alla Marshallile. 

Kohtumisele kindla favoriidina läinud Wichita ei saanud end kuidagi käima ning ohjad haaras Marshall. Umbes veerandtunnise mängu järel pääseti ette juba seitsme punktiga. Nurgeri kodumeeskond jäi aga rahulikuks ning pikale pausile pääses Wichita ikkagi 37:34 eduseisus. 

Kuid Marshall ei murdunud. Wichita kasvata küll teise poolaja alguses edu kiiresti omakorda seitsmele, kuid 12 minutit enne kohtumise lõppu oli vastane taas ühega peal. Võrdne lahing kestis sisuliselt lõpuni välja. 

Väikese murrangu sai Marshall kaks minutit enne kohtumise lõppu, kui pääseti kuue punktiga juhtima. Kuigi Wichita jõudis veel kolme punkti peale, siis reaalset võiduvõimalust enam ei tekkinudki. 

Kusjuures Marshall pääses enne tänavust hooaega Märtsihullusele viimati 1987. aastal. Wichitale oli see seitsmendaks järjestikuseks finaalturniiriks. 

Nurger pääses platsile, kui kohtumist oli mängitud 7.10. Paraku oli eestlase algus rabe ning lühikese ajaga läks kirja kaks pallikaotust. Positiivse poole peale saab kanda ühe ründelauast nopitud palli. Avapoolajal sai meie mees platsil mütata 6 minutit. 

Teisel poolajal Nurger võimalust ei saanudki. Nõnda jäi tema kontosse 6 minutiga kaks pallikaotust ja üks lauapall. Ühtlasi lõppes Keilast pärit mehe ülikoolitee korvpallurina. 

Teise ringis läheb Marshall vastamisi West Virginia - Murray State´i paari võitjaga. Nemad peavad oma kohtumise täna öösel.