Sacramento näitas valitsevale meistrile koha kätte. Foto: Kelley L Cox
Korvpall
17. märts 2018, 10:00

KARM! NBA valitseva meistri kolmas supertäht samuti audis, meeskond sai kehvikult lüüa (1)

NBA valitseva meistri Golden State Warriorsi jaoks on käsil rasked ajad, sest läbi tuleb ajada ilma kolme supertäheta. Selle tulemusena tuli läinud ööl tunnistada Sacramento Kingsi 98:93 paremust. 

Kui varasemalt oli teada, et vigastuste tõttu peavad kõrvale jääma Stephen Curry ja Klay Thomspon, siis vahetult enne matši selgus, et kaasa ei saa teha ka Kevin Durant. Nimelt avastati tal väike roidemurd. Golden State´i õnneks oli tagasi rivis Draymond Green, kes samuti ühe kohtumise vahele jättis. 

Igatahes kasutas soodsa võimaluse Kings ära ning sai 47 kaotuse kõrvale hooaja 23 võidu. Meeskonna parim oli Buddy Hield 22 punktiga, serblase Bogdan Bogdanovici kontosse jäi 11 silma. Staarideta mänginud Golden State´i edukaimaks tõusis 40 minutit platsil rassinud Quinn Cook 25 punktiga.  

Sacramento hoiab tabelis 12. kohta, kuid play-off´i rong on nende jaoks juba ära sõitnud. Samuti läänedivisjonis mängiva Golden State´i saldo on 52-17, millega hoitakse teist kohta. Ilmselt sinna ka jäädakse, sest liidril Houston Rocketsil on koos 54 võitu ja 14 kaotust, kuid kolmandal kohal asuv Portland jääb maha juba 10 võiduga. Põhiturniiril peetakse 82 mängu. 

Kõikide läinudöiste kohtumiste tulemused: