Nižni meeste võidupidu. Foto: kuvatõmmis
Korvpall
18. märts 2018, 18:00

VIDEO | Nižni Novgorod teenis Ühisliigas uskumatu lõpusekundi võidu, Kalev/Cramo lootused said tugeva põntsu

Korvpalli Ühisliiga tänases ainukeses kohtumises alistas Nižni Novgorod kodusaalis 79:78 Astana. Otsustavaks Artjom Komolovi viimase sekundi kolmene.

Kusjuures veel 27 sekundit enne kohtumise lõppu oli Astana ees viie punktiga. Järgmisel Nižni rünnakul eksis Jacob Odum kaugviskel, kuid ründelaua noppis Komolov. Mõni sekund hiljem õnnestus Ivan Strebkovil kolmene siiski tabada ja vahe kahele punktile vähendada. 

Aja maha võtnud Astana ei suutnud seejärel korralikult vastase poolel auti lahti mängida. Nižnile jäi aega kümmekond sekundit, mis ka suurepäraselt ära kasutati. Vaata, kuidas Komolov võidukolmese tabas: 

Seega sai Nižni 10 kaotuse kõrvale 5. võidu, millega hoitakse praegu 9. kohta. Astana saldo on 6-11 ning positsioon 7. 

Eile peetud lahingus lõhkes hooaja üks suuremaid üllatuspomme. Minski Tsmoki alistas kodusaalis lisaajal 88:84 Lokomotiv Kubani. Krasnodari meestele oli see alles hooaja viiendaks kaotuseks. 

Kalev/Cramo jaoks oli see kindlasti kahtlemata halb uudis, sest Tsmoki on nendel lähikonkurent. Minski meestel on nüüd tabelis 6 võitu ja 11 kaotus. Kalevi saldo on 5-13. 

Võitlus play-off´i nimel on jätkuvalt tuline, sest meeskonnad 6.-12. mahuvad ühe võidu sisse. Kalev peab oma järjekordse kohtumise homme, võõrustatakse Avtodori. 

Tabeliseis: