Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
19. märts 2018, 18:00

KOLM SOOVITUST: mida teha, kui sina oled suhtes õnnetu, aga partner on rahul?! (3)

Kui oleme suhtes õnnetud, siis kipume kaaslast oma õnnes süüdistama. Tegelikult on valik ju meie enda teha! Kas oleme või õpime suhtes õnnelikud olema. Või on aeg lihtsalt liikuda edasi ja jahtida oma õnne mujalt...

Portaal Your Tango jagab kolm soovitust, mis aitavad sul oma suhtes taas õnnelikuks saada. Üks neist soovitustest suunab vajadusel oma õnne mujalt otsida...

1. MUUDA SEDA

Kui sa oled rahulolematu ja õnnetu, siis muuda olukorda. Tee nii, et su kallim teeks sind õnnelikuks. Anna talle nõu, juhenda, suhtle ja räägi oma soovidest.

Ära nääguta ja ähvarda kaaslast, vaid proovi olukorda muuta heaga.

2. AKTSEPTEERI SEDA

Mõnikord võib suhtes teie partner mingi mõttetu asjaga pinda käia. Kui emotsioonid kõrvale jätad, siis mõistad, et see pisiasi pole tüli väärt. Need ongi need hetked ja asjad, mida tuleks õppida aktsepteerima. Lasta vihal, valul ja muudel emotsioonidel lihtsalt kaduda.

3. TEE SUHTELE LÕPP

Mõnikord ei jäägi enam teist valikut. Kui su kallim keeldub end muutmast või otsima kompromissi, kuid sina sellega leppida ei suuda, siis tuleb võtta end kokku ja suhe lõpetada. Õnn on meie enda kätes! Kui tahad olla õnnelik, siis astu selleks vajalikud sammud!