Foto: Pexels
Suhted
19. märts 2018, 18:30

KUI LÄHENED TAGANT: 10 asja, mida mees peaks teadma anaalseksi kohta (38)

Anaalseks pole enam tabuteema ja ka konservatiivsemad naised ei pruugi tänapäeval vastava ettepaneku peale automaatselt resoluutselt „ei“ öelda. Siiski on naistel – aga ka meestel – selle kohta veel palju ebakindlust tekitavaid küsimusi. Algajatele soovitatakse võtta asja väga rahulikult, pika eelmänguga ja rohke libestiga. Kindlasti peab harrastajatel olema vastastikune usaldus ja avatud suhtlus. AskMen toob välja veel kümme tegurit, mida eeskätt naist tagauksemängudele meelitav mees peaks anaalseksi kohta teadma.

1. Väkk-aspekt

Mõne naisega ei tule anaalseks siiski kõne allagi. Näiteks Alex kannatas juba väga noores eas hemorroidide all, pidi pärakut kreemitama ja sinna ravimküünlaid sisestama. Tema jaoks kõlab ainuüksi mõte millegi pärakusse sisestamist umbes nii, nagu krigistaks keegi küüntega tahvlil.

2. Valu-faktor

See paistab olevat naiste peamine keeldumise põhjus. Kui mees on avastanud, et anuraator tema eesnääret stimuleerib, siis teab ta, et mõnutunne on sageli valutundest üle. Naistel aga seda rõõmu pole. Et anaalseksi harrastada, peab naine olema täielikult lõdvestunud ja kasutada tuleb palju libestit. Üks variant on umbes tund aega enne tegudele asumist sisestada anaaltapp – et sulgurlihast lõdvestada ja anaalseksi nauditavamaks muuta.

Foto: PantherMedia/Scanpix

3. Tervisemured

Paljudel naistel tekitab kõhedust anaalseksi hügieeniline pool ja võimalikud sellega kaasnevad tervisehädad. Kogenud anaalseksi harrastajad soovitavad enne seda teha puhastavat klistiiri.

4. No aga milleks?

Paljud naised lähenevad asjale anatoomilisest vaatenurgast ja väidavad, et anaalseks ei saa neile mingit naudingut pakkuda – niisiis miks üldse seda teha? Aga tegelikult on pärakus rohkemgi närvilõpmeid kui tupes ja nii võib anaalseks olla naise jaoks vägagi rahuldustpakkuv kogemus.

5. See on liiga suur

Paljud naised kardavad, et mehe peenis on tillukese päraku jaoks lihtsalt liiga suur. Aga seksieelne anaaltapi kasutamine ja rohke libesti aitavad selle mure seljatada.

6. Või see pole lihtsalt konkreetse naise jaoks

Kõik naised lihtsalt ei naudi anaalseksi ja seda tuleb respekteerida. Vastastikuse nõusolekuta ei toimu midagi. Kui naine pole huvitatud, siis ära käi talle peale.

7. See on pöörane!

Enamikul naistest on olemas oma pöörane pool ja nad tahavad mõnikord ka paha tüdrukuna käituda. Sageli vahelduvad naises pöörasushetkedel allaheitlikkus ja soov domineerida. Kui ta on teinud sulle heameelt allaheitliku anaalseksiga, võib ta teinekord tahta ka sind valitseda.

8. See võib tekitada võimsaid orgasme

Mõned naised leiavad, et kui kombineerida anaalset vahekorda kliitori stimuleerimisega, siis võib tulemuseks olla pöörane orgasm.

Foto: PantherMedia/Scanpix

9. Valu võib ka nauditav olla

Laksuandmine ja nibuklambrid võivad naise jaoks vahepeal olla päris erutavad – ja samamoodi võib „mahlad voolama“ panna ka anaalseksi mõningane valulikkus.

10. Anaalseks kui kingitus

„Mu kutt aeg-ajalt täiega armastab anaalseksi,“ pajatab Singer. „Nii et, kui ta teeb minu jaoks midagi eriliselt armsat, vaprat või kasulikku, siis sageli autasustan teda oma ootel kannikatega.“

11. Rasedust ei pea kartma

Teoreetiliselt on võimalik, et spermat lekib pärakust tuppe, aga see on üsna vähetõenäoline. Nii leiavad osad naised, et on tore, kui saab lõbutseda ja samas ei pea kartma rasestumist. „See mulle anaalseksi juures meeldib,“ märgib Bonnie.