Korvpall

Indrek Ruut: meedia loob Eesti (noor)korvpalluritest petliku kuvandi (7)

LISA KOMMENTAAR

pealegi20. märts 2018, 14:05
olen kindel et Gert toob poisi ära Kalevisse ja seda jama enam pealt ei vaata,kalevil twunduvad väga körged sihid olemas ja usun et ka keskeraka rahad nostalgia taastamiseks taga.Pörsas oli esimene märk sollest aga nid on veel et esiklubi on vahetumas Tallinnas
Jaan20. märts 2018, 10:51
Lõpuks ometi julges keegi tõe välja õelda. Olen neid mõlemaid näinud ja ei saa aru, kust võetakse, et nad tulevad koondisse. Kas konkurentsi enam polegi või? Talts ja Kitsing on kindlalt oma tasemega neist üle.
20. märts 2018, 12:53
hetkel kindlasti, aga kui Taltsi sugused paar aastat koondises veel on, siis on hästi, aga peale seda peavad paratamatult Tassid, Nurgerid jt noored "vanakesi" asendama hakkama. eks siis näeb kuidas asjad kujunevad.
Demka20. märts 2018, 10:02
Ajaloost on teada, kuidas ameerikast tulid tagasi Ärmpalu, Kraav, Tein ja mõned veel, kelle nime isegi meelde ei tule. Ei ole kindel, kas Nurger üldse satsi mahub, arvan, et Talts puhub ta oma habemega külla kõrvale !
aga20. märts 2018, 07:40
need keda pole habitude,neid on kah palju ja ehk tuleb mönest.P.Saal lasta rahulikult nr 4 asja ajada,Markkaneni kabariididid ja vise.
näiteks20. märts 2018, 12:18
on treier ikka väga mängumees.Eelmäe on no las saab 18 täis.Pärnust Konotsuk vms,tom tallinna kalevist.Ma eesti liigat mingist regionaalliigast vöi 19 aastaste viimasest satsist kehvemaks ei pea kui saved mängida ja töestada siin.Eriti hea koht väljaspool tartut on VALGA et näidata kes oled ja muidugi Pärnu aga see vaid kohalik hetkel.Sesmöttes tegi Kerr öieti,sygisel lihtsalt ei uskunud et Vene nii teebki näiteks.
1 tartlane on täiesti nõus20. märts 2018, 00:46
Need meedia poolt üleshaibitud noored pikad mängijad on täiesti keskmikud, asugu nad USA-s või mitte.
Ja see on kaugele näha neile, kes on ise tõsisemalt korvpalli mänginud.