Lionel MessiFoto: Reuters/Scanpix
Kõmu
19. märts 2018, 22:28

Isadus muutis Lionel Messi elu

Maailma üks paremaid jalgpallureid, argentiinlane Lionel Messi (30) rääkis kodumaa telesõus La Cornisa muuhulgas oma kolmanda poja sünnist ja üldse lastega seonduvast. Aga ka sellest, miks ta varem väljakul tihti oksendas.

Messi avaldas, et märtsi alul sündinud kolmanda poja Ciro sünd ei pannud teda enam nutma. "Viimati nutsin rõõmust, kui [teine poeg] Mateo sündis (2015. aastal - toim.), aga kolmanda sünniks olin juba sellega harjunud," ütles ta.

Ja lisas, et esimese poja Thiago (sünd. 2012) sünd muutis tema elu. "See avas mu meeli," lausus Messi. "Sain aru, et elus on palju muud tähtsat peale jalgpallitulemuste. Mõistagi ei meeldi mulle endiselt viigistada või kaotada, aga suhtun neisse teisiti.

Lõppeks on see vaid mäng, kus kõik tahavad võita, tšempionid ja parimad olla. Aga kogu aeg pole see võimalik. Sama meeskond ei saa kogu aeg võita. Olen õppinud, et pärast mängu on ka teisi tähtsaid asju, nagu laste, abikaasa, pere ja teiste tähtsate inimestega aja veetmine."

 

Charlando con mis chicos ❤️❤️

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 

Feliz navidad para todos !!!

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Samas intervjuus avaldas Messi ka selle, miks ta enam vutiväljakul mängude ajal ei oksenda. Too oli argentiinlase vana intervjuu põhjal mõne aasta eest täiesti tavaline juhtum. "Toitusin aastaid kehvasti," selgitas Messi nüüd.

"Sõin šokolaadi, jõin kihisevaid jooke ja nii edasi. Seetõttu oksendasingi mängude ajal. Nüüd vaatan enda järele paremini. Söön kala, liha, salateid. Kõik on organiseeritud."