Aaron White (palliga). Foto: Euroleague.net
Korvpall
21. märts 2018, 12:43

Žalgirise sangar: esimesel kolmel veerandil mängisin väga halvasti

Kaunase Žalgirise korvpallimeeskond on väga lähedal selle sajandi esimesele Euroliiga play-off’i pääsemisele. Eile alistati kodusaalis 77:65 Milano Olimpia, võitjate sangariks kerkis 25aastane ameeriklane Aaron White.

Esimesel kolmel veerandil White eriti silma ei paistnudki, kuid lõpus tõi just tema mängu otsustava pöörde. Viimast veerandit alustati seisul 54:50, kuid just White’i kuus punkti viisid Kaunase tiimi 60:50 juhtima. Lõpuks jäi viimasel veerandil 12 punkti visanud White’i arvele 16 silma.

„Tulime kahe kaotuse pealt ja vajasime head tulemust. Ka Milano on näidanud häid esitusi, seega pidime kõvasti võitlema,“ rääkis White matši järel. „Ausalt öeldes mängisin esimesel kolmel veerandil väga halvasti ja tegin palju vigu. Seega on mul hea meel, et suutsin lõpus tiimi jaoks kasulik olla.“

Kaunase meeskonnal on 27 mängust kirjas 16 võitu, mis annab praegu tabelis viienda koha. Suure tõenäosusega jõutakse ka play-off’i, kus viimati mängiti hooajal 1998-99, kui kogu turniir ka lõpuks võideti.