Michael Schumacher poeg MickFoto: POOL
Kõmu
21. märts 2018, 18:31

Raskes seisus Michael Schumacheri perekond edastas rahvale sõnumi (35)

Endine vormel 1 täht Michael Schumacher lamab endiselt teadvuseta haigevoodis ning 2013. aastal suusatades saadud peavigastus ei näita siiani paranemismärke. Tema perekond ei taha kuulsuse olukorrast rääkida, kuid siiski tänati inimesi huvi tundumise eest.

„Saan nii palju öelda, et perekond on väga tänulik fännidele, kes Michaeli tervise pärast muret tunnevad,“ vahendab The Sun Schumacheri mänedžeri Sabine Kehmi, kes esindab omakorda vormeliässa perekonda, öeldut. Schumacheri kõige lähedasemad on naine Corinna (49), poeg Mick (19) ja tütar Gina-Maria (21). 

Mick ja Corinna Schumacher Foto: Vida Press

Ta jätkas: „Inimesed saavad aru, et Michaeli (tervislik) olukord ei ole avalikkusele jagamiseks.“

Tõsi, Schumacheri fännid on Facebook´i lehel palunud perekonnal Michaeli seisu täpsemalt kommenteerida. Lähedased on aga siiani igasugustest aruteludest suure kaarega mööda läinud.

Paljudes on säärane käitumine aga pahameelt tekitanud. Näiteks Schumacheri endine esindaja, Willi Weber, heitis lähedastele ette, miks nad rahvale tõtt ei räägi. Sama meelt on olnud ka vormeliässa endised sõbrad ja kolleegid. 

Fakt on aga see, et Schumacher pole 2013. aasta detsembris toimunud õnnetuse järel märkimisväärselt paranenud. 2014. aastal toimetati ta kodusele ravile, kus ta on tänaseni. Seetõttu on ta isoleeritumas keskkonnas ja infot lekib väljapoole minimaalselt.